Općenito > Generalno o skuterima

Koliko često divljate na skuteru?

<< < (4/8) > >>

area mf:
ja se volim trkat,neznam zašt al to obožavam. :laughing6: :laughing7:

veka84sb:

--- Citat: exfreerider - 24 Studeni, 2008, 22:58:22 ---Toliko sam divljao da mi je to postala normalna vožnja :frajer:
sve dok vas smeta kad vam netko izleti,odume prednost i sl ne divljate dovoljno često, meni je to sve zabava :binkybaby:

--- Kraj citata ---

U zadnje vrijeme sam se nekako malo smirio jer sam shvatio da vozim prebrzo, imao sam priliku vidjeti koliko to druigim ljudima brzo izgleda pa sam malo usporio.
Omiljno doba za divljanje , noc ,cca 1h ujutro nema prometa poznate ceste godisnje doba ljeto ,inace pomaze mi da zaspem ,koristim voznju mjesto tableta psihica ,cigara ,droga i ostaloga.

Volim voziti brzo i jos brze u krivinama ,ali opet sa XL faktorom opreza.

dhorvat:
Meni je svejedno sam ili ne sam, kad mi puhne gas i u zavoje dok gume ne počnu popuštat! Ali opet velim, tek kad je prazna cesta na vidiku  :icon_thumright: Nije mi sila bit ležeći policajac nekom kamionu ili autobusu!

Ali kad je sa mnom netko i počnemo vozit luđački, ipak sam zericu oprezniji (čitaj: malo manje luđi) nego kad sam sam!

neer:
haha ne divljam na skuteru vec u kombiju w transporter dizelas 92 godiste 90 i nesto konja bez serva hahah ako se na tom naucis divljat to je struka  :toothy9:

gumy:
stalno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju