Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
MS casopis
180fxr:
Bruno ckomi....
Neer samo daj.... ma radi se polako.... za sad su navravljene 2 prinake.. A slijedi ih jos dosta...
Rijec je o stylingu.... a na masinu ide samo variomat i mozda auspuh.. vidjet cemo..
I jedino sto cu sad otkrit jest to da ce felge bit chrom tj. polirane cijele....
Za to sve treba dosta vremena... zato polako...
Bit ce gotovo do 2. mjeseca.... i onda lakiranje.... samo me jos jebe koja boja.. :toothy3:
Bruno1990:
--- Citat: 180fxr - 28 Studeni, 2008, 13:27:30 ---Bruno ckomi....
Neer samo daj.... ma radi se polako.... za sad su navravljene 2 prinake.. A slijedi ih jos dosta...
Rijec je o stylingu.... a na masinu ide samo variomat i mozda auspuh.. vidjet cemo..
I jedino sto cu sad otkrit jest to da ce felge bit chrom tj. polirane cijele....
Za to sve treba dosta vremena... zato polako...
Bit ce gotovo do 2. mjeseca.... i onda lakiranje.... samo me jos jebe koja boja.. :toothy3:
--- Kraj citata ---
..stajling moj i njegov boli glava -dolcegabbana..hahaha..zajedno slazemo moj i njegov..do 3 mjeseca van iz garaze :binkybaby:
180fxr:
Oces rec.. ja radim a ti gledas... a dobro ipak sam ja glavni majstor.. ahahaha
Da predvideno je da do 3. mjeseca bude na cesti
doc-sr150:
ajde da i to vidimo..sretno...
vekyyy:
ovo je odlicna ideja ;D ja se slazem ;D kaj ako treba mozemo malo i pogurnut te novine kaj svako da po nekih 50kn da se ufuramo u to.. mozda bi se kak moglo i ugurat i na kiosk i ta sranja ;D i evo para ;D mogu ja bit knjigovoda?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju