Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
MS casopis
Bruno1990:
..jedva cekam prvi broj da izađe.. :binkybaby: :toothy11: :laughing7:
stark1:
--- Citat: Bruno1990 - 26 Studeni, 2008, 10:57:59 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 25 Studeni, 2008, 23:43:32 ---svaka cast... :notworthy:
MS rulz... SS sucks...
taman sam tam danas i ban pokupio na mj. dana pi*ka im materina... :toothy3:
--- Kraj citata ---
nemoj se cudit..ima ih dosta na nasem forumu sta su ih tamo izbacili..ma debili..nesto spammas malo odmah seru..bjez od tamo..
M.S. rulz
--- Kraj citata ---
u istoj ovoj temi na ss-u su srali po ms-u i kad sam ja napisao post,i reko zapravo kakv ima je forum,sranje i sve to obrisali su mi post
Bruno1990:
--- Citat: gigo_sf2 - 26 Studeni, 2008, 23:47:42 ---
--- Citat: Bruno1990 - 26 Studeni, 2008, 10:57:59 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 25 Studeni, 2008, 23:43:32 ---svaka cast... :notworthy:
MS rulz... SS sucks...
taman sam tam danas i ban pokupio na mj. dana pi*ka im materina... :toothy3:
--- Kraj citata ---
nemoj se cudit..ima ih dosta na nasem forumu sta su ih tamo izbacili..ma debili..nesto spammas malo odmah seru..bjez od tamo..
M.S. rulz
--- Kraj citata ---
u istoj ovoj temi na ss-u su srali po ms-u i kad sam ja napisao post,i reko zapravo kakv ima je forum,sranje i sve to obrisali su mi post
--- Kraj citata ---
..ne ispati se tamo uopce pisat niti se svađat..nesmjes ni rec misljenje..niti disat.. :nono: :jerk:
..ovdje je prava ekipa.. uvijek ce i biti.. :icon_thumright: :icon_tongue:
gokiSP:
ma tu je ekipa zakon, stvarno nemam prigovora za nikoga... od kad sam se uclanio aktivan sam svaki dan i kad idem na net prvo sta otvorim je MS da vidim nove neprocitane i P.M. :headbang:
DvdAerox:
Skup vecina moderatora na SS-u je lako usporediva sa bilo kojom diktatorskom vladavinom ovoga svijeta...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju