Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
MS casopis
zoki_NRG:
to bi bilo odlicno da se napravi...bilo bi strava kad bi se stavljalo slike sa djirova, meetova, i ostalih stvari...mislim da bi uletile i razno razne trgovine sa reklamama...itd...
Iwo SR Tuono:
evo ja se javljam za pisat rubriku meetovi, sjeverni Jadran ;D
kiroprakticar:
Ako se moze urednik ili voditelj "gazda" portala javiti na [email protected] da se dogovorimo(čujemo) oko detalja...
-Htio bi da se cujemo ili upoznamo pa da vam covjek napiše ko sam šta sam, da ne trazim iz ovog nikakvu korist, lovu i td. pa da si nebi neki jazavac uzeo za pravo prozivat i srat g#vn# za par mjeseci...
Dakle, okvirno treba mi dopuštenje portala www.mojskuter.com da legalno koristim materijale sa sajta a to mi je dovoljno za predbroj,
...da vidite svi kako izgleda pa cemo se dalje dogovoriti, ima tu puno prostora imam milijun ideja...
Paralelno s tim neka se otvori ovaj "podforum" ili kako se vec to zove di ce ljudi slati svoj tekstove-vijesti-zanimljivosti koje ćemo iskoristiti...
zoki_NRG:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 24 Studeni, 2008, 23:03:02 ---evo ja se javljam za pisat rubriku meetovi, sjeverni Jadran ;D
--- Kraj citata ---
to sam se i ja javio..
=)
ako nis, ja bacam fotke, ti pisi sta oces...
hahah
=)
doc-sr150:
odlična ideja...fakat mi se sve više i više počinje sviđat ovaj forum a ne oni mrtvaci na SS-u... :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju