Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
MS casopis
PROOF:
e da i super je ideja......svaki broj jedan projekt unutra..... :frajer: :frajer:
zoki_NRG:
evo ako bude sta...ja bi se pretplatio...
eladio:
ja uvjek podrzavam sve ideje pa tako i ovu (koja mi je vec u slicnoj varijanti u glavi, ali nemam vremena) :glasses9:
u biti moja ideja trenutno ide u ovom smjeru , pa evo da ne cekamo , moze i ovako na brzinu : svi clanovi foruma ce vec sada moci objaviti vijest/zanimljivost/test/itd.. na portalu :icon_thumright:
za pocetak da ukratko opisem metodologiju :
napise se tekst i zajedno sa prilozima (foto/video) posalje se na [email protected]
napise se tko je autor (puno ime i/ili nick s foruma)
uvjet - vijest mora biti orginalna, a ako je s nekog drugog portala mora biti jasno naveden i link ( IZVOR )
ako ste za , ovu ideju jos mozemo bolje razraditi iako sto se mene tice u biti mozemo i poceti i dogovarati detalje po putu :icon_thumright:
sam casopis u vidu flasha ili PDFa , to bi mogao biti neki mjesecni/kvartalni i td. posebni broj , ono nesto malo izdvojeno , posebno :icon_scratch:
svakako to jos treba malo sadrzajno razraditi :icon_scratch:
hac:
meni se isto sviđa ideja,obavezno u PDF......kiropraktičar ajd ak imaš već nešto složeno u PDF pošalji mi na [email protected] da pogledam malo
..................eladio ovo sa vjestima je odlićna ideja
R@kija:
--- Citat: hac - 24 Studeni, 2008, 20:20:55 ---meni se isto sviđa ideja,obavezno u PDF......kiropraktičar ajd ak imaš već nešto složeno u PDF pošalji mi na [email protected] da pogledam malo
..................eladio ovo sa vjestima je odlićna ideja
--- Kraj citata ---
pa nek stavi tu da svi vidimo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju