Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoc oko Aprilie
RimSo:
--- Citat: vpucko - 23 Studeni, 2008, 22:24:13 ---de nebudite smijesni, sta jace za njeg... vidis da se decko bash i ne razumije (bez uvrede) base i cao!
--- Kraj citata ---
Ovako..dečko ima novac i to mu nije ni mali problem..konta neki jak base setup il možda midrace..očekujemo neke preporuke.........
gokiSP:
kit-polini evolutio
spuh-polini evolution
karburator-mikuni 24
kvacilo-polini 2g
zvono-polini evolution speed bell 2
usis-polini evolution
radilica-polini evolution
variomat-polini evolution
prijenos-polini evolution
eto ako novci nisu problem neka to slozi i imat ce bjesan motor... :headbang:
dhorvat:
--- Citat: robert - 23 Studeni, 2008, 21:34:30 ---pa evo solidan setup za ac:
mhr replica kit
yasuni r
19 delorto
multivar
rms kvačilo i zvono
žuti centralni
bjele opruge kvačila
--- Kraj citata ---
uzmi ovo ili ako ti je preslabo, pojačaj kit na TP Due Plus i spuh na Gianelli Shot-a ili TP Nardo! Kupi duži primar i sekundar (ili samo primar ::)) i imaš motor san snova! Sve jače je neispativo i treba vodit računa o načinu vožnje (zagrijavanje, česta zamjena karika...) a i puno kraće traje :icon_thumright:
RimSo:
--- Citat: dhorvat2 - 24 Studeni, 2008, 12:29:47 ---
--- Citat: robert - 23 Studeni, 2008, 21:34:30 ---pa evo solidan setup za ac:
mhr replica kit
yasuni r
19 delorto
multivar
rms kvačilo i zvono
žuti centralni
bjele opruge kvačila
--- Kraj citata ---
uzmi ovo ili ako ti je preslabo, pojačaj kit na TP Due Plus i spuh na Gianelli Shot-a ili TP Nardo! Kupi duži primar i sekundar (ili samo primar ::)) i imaš motor san snova! Sve jače je neispativo i treba vodit računa o načinu vožnje (zagrijavanje, česta zamjena karika...) a i puno kraće traje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Meni se čini da sam ja objasio kakvo je ovde stanje..znači treba nam izbor KIT-a, spuha, karba i tako to od ovih ajmo reć najjačih base pa to midrace al bez kemijanja oko getribe, primara i sekundara jer to niti ko ovde zna niti ko radi onako...pa otom potom..
dhorvat:
Ako nitko kod vas ne zna rastaviti primar i sekundar onda nije ni pametno ni ništa drugo dirati po motoru :dontknow:
Ako novac nije u pitanju i ako čovjek želi odlične performanse, onda definitivno ovo kaj sam ja napisal...
S druge strane, ako ipak se odlučite za base, Malossi gus mi se nekak čini puno slabijim od Trophyja i Polini sporta tako da bi najpametnije bilo da se uzme jedan od ovih dva :icon_thumright:
Uz ZX-a je onda dosta 17,5 karb... Motor će ići bar 50% bolje nego serijski ako se dobro uštela, a dugotrajnost uz ispravnu montažu je skoro ko na serijskom motoru :o
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju