Tehnički kutak > Styling skutera
Sajtovi...
Dirk23:
Ma ima takvih likova da, bio je jedan, ali to jos u osnovnoj skoli, tu 7, 8 raz, i svih nas ubjeđivao da je u new yorku hranio morskog psa sa parizerom, to je ono sta jedino zapamtio, a stalno je rasipao takve bisere.
Drnda:
--- Citat: neer - 26 Studeni, 2008, 22:18:08 ---ma nitro sam pod pritiskom doputovao sa sviscem koji je putem motao cokolade u omot majke mi! :glasses2:
--- Kraj citata ---
a onda je mrmot zamotao cokoladu u foliju :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: ustedio sam trud Malom :toothy9: :toothy9: :toothy9:
master_o_fight:
kakve izlike :happy3:
jadno :happy3:
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: aeroxtuning - 26 Studeni, 2008, 22:41:16 ---a sto mozete ocekivat od nekoga "SA STRANE"...........cast izuzetcima :D
--- Kraj citata ---
hahaha na mene si mislio Luka? :D :frajer:
--- Citat: Drnda-1 - 27 Studeni, 2008, 17:52:42 ---
--- Citat: neer - 26 Studeni, 2008, 22:18:08 ---ma nitro sam pod pritiskom doputovao sa sviscem koji je putem motao cokolade u omot majke mi! :glasses2:
--- Kraj citata ---
a onda je mrmot zamotao cokoladu u foliju :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: ustedio sam trud Malom :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
hvala Drndo :D pusa :D
daj Ratko rodjace, isqliraj ;) gde si u Bg-u?
R@kija:
sad sam vidio tek temu...nemogu belivit...base setup+kao nitrooo :laughing3: :laughing3:... bas je lik kralj...aj daj slike nosa da vidimo to...samo nemoj sa neta skinut... :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju