Tehnički kutak > Styling skutera

Sajtovi...

<< < (9/16) > >>

doc-sr150:
a jojjjjjj sinko odi ti nekom drugom maži oči sa krafnama...nama nečeš... odi na SS tamo ti možda povjeruju....lol

loris46:
dobar setup.... :icon_thumright:

replcnt:
ajme,  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

PitBull Aerox:

--- Citat: Ratko - 26 Studeni, 2008, 15:59:44 ---smesno a?!?!?! e pa vidis taj sto nije znao da je odvrunuto , a on nije nista kriv taj mi je bio brat ne rodjeni!!!!!!!! :'(

--- Kraj citata ---

glupsone, pa zbilja si glup, neznam samo sta pokusajes s tim... prvo, i najvažnije, da bi slagao nesto,treba bit svjestan toga i ne valjatt gluposti... znaci, prvo se idi nauci lagat pa onda nes pokusaji, jer si valjda toliko debilan da ni to neznas... jer ovo su gluposti samo takve i ja ih ni iz zajebancije nebi htio rec... brat ti poginuo... tebi da je brat poginuo ti nebi ovdje dolazio jedno 1mj dana. jer prvo nebi mogo doc sebi jer je zbog tebe poginuo, a drugo jer bi ti bili ljudi u kuci, i sve osttalo se pripremalo za sahranu... a zamisli sebe međ toliko ljudi s bratom u skrinji, i pored svojih osjecaja i krivice, ti za kompom i nama ovdje prepricajes sta se desilo... de izbrisi se sa foruma... i sa Zemlje...!!!! zbilja glupo i debilno od tebe...  :visi:

replcnt:
čoeku stigo NOS iz njemačke sa SA za jedan dan :D
zanimljivo, ja čeko far za runnera mjesec dana  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju