Tehnički kutak > Styling skutera

Sajtovi...

<< < (7/16) > >>

neer:

--- Citat: Ratko - 25 Studeni, 2008, 17:40:29 ---hahahahahha lolcina.... pitaj gazdu firme....  :laughing3: :laughing3: :laughing6: :laughing6: :laughing7: :laughing7: :laughing9: :laughing9:
Nije serial!!! sve mi menjaju u jednom servisu za skutere a ja skuter imam rucne izrade xD, malaguti spolja a iznutra  aerox!!!  :notworthy:, ne znam kako su to uspeli da urade ali svaka im cast...

--- Kraj citata ---
ne rspct ali kako ti namjeravas voziti naturpijani skut s "nos-om" ako neznas ni diznu promjenit.valjas nas ko oklagija tijesto

doc-sr150:
nezna kak izgleda klip i cilindar...ali glavno da on stavlja NOS od 650 eura...LOLčina

neer:

--- Citat: doc-sr150 - 25 Studeni, 2008, 22:45:12 ---nezna kak izgleda klip i cilindar...ali glavno da on stavlja NOS od 650 eura...LOLčina

--- Kraj citata ---
ajd lazi na nacin da ti povjeruju imam ovo imam ono nest normalno ..iako ni nevolim takve ali ovo nos ne da me nasmijalo vec sam i zrtvovao jedne gace kolko me nasmijalo. :laughing6: fraer ce ofarbat u bjelo vatrogasni aparat  :laughing6:

Bruno1990:

--- Citat: doc-sr150 - 25 Studeni, 2008, 22:45:12 ---nezna kak izgleda klip i cilindar...ali glavno da on stavlja NOS od 650 eura...LOLčina

--- Kraj citata ---
P.O.T.P.I.S.  :headbang: :icon_thumright:
..ma to je to..ima se moze se..( i to onaj NOS od auta..kromirana boca,odvrnes cep i crveni gumbic stisnes..samo gass )..sad idem gledat Prebrze i Prezestoke  :toothy12: :toothy12: :toothy12: i to 2 taj je bolji  :laughing7:

gokiSP:
koji lik... :toothy12: i sad kad je vidio da mu niko nije povjerovao vise nista ne pise... haha... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju