Općenito > Trgovine
MOTOSMART
r.e.!:
Nije loša ideja :occasion14: :sign201:
enigma:
ajmo peticija za motosmart....nek pošalju svakom bubrežnjak,rukavice,kacigu ili slično...po jedan artikal ovisno o potrebi korisnika, zajedno s naljepnicama pa da testiramo robu...
ukoliko roba zadovolji ljepimo naljepnice i uživamo u poklonu...samim time u dućanu ostvarujemo popust od 30% na robu, šta kažete? :headbang: :headbang:
eladio:
--- Citat: enigma - 03 Kolovoz, 2006, 21:01:08 ---
--- Citat: 1VAN - 25 Lipanj, 2006, 18:57:51 ---ili još bolje da svaki član ovog foruma ima iskaznicu....al koju dobije nakon nekog vremena i s tim ima popuste!
--- Kraj citata ---
ovo si dobro rekao, samo da se nebi ljudi registrirali i s jednim postom ostvarivali popuste...
treba stavit neki limit, na 200 postova ili slično...po zaslugama...eladio prihvatit ćeš se izdavanja kartica...pa šalji okolo poštom :toothy9:
za bubrežnjak se slažem...baš mi trebaju 2...jedan da platim drugi džabe?! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hehe
nije problem u iskaznicama ili u cemu vec,
ali mislim da bi se dalo nesto srediti u AVE, da clanovi s odredjenim broj postova dobivaju neki popust..
AVE je odlicna i profi trgovina i vjerujem da bi izasli u susret :redface:
enigma:
imaš moju potpunu potporu eladio ,samo naprijed....u Puli su malo skuplji od konkurencije...al zato imaju puuuno veći izbor... :hello:
r.e.!:
a di je naša kožna oprema :sign020:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju