Općenito > Maxiskuteri
Derbi Rambla 125
3alfa3:
--- Citat: Sivi_Sokol - 22 Studeni, 2008, 19:59:29 ---Ja ni a ni b nego u Rijeku po novu Ramblu. Kupio ja jučer Ramblu i fino se turao po autoputu nekih 105 km/h.
--- Kraj citata ---
Nece taj skuter dugo...
Sivi_Sokol:
Bude taj skuter dugo, što bi po autoputu trebao voziti manje pa da me murija zaustavi i oglobi zbog prespore vožnje i toga što nemam vozačke. Trebam preporuku za kit od 200 ccm. Koji auspuh staviti na Ramblu?
Sivi_Sokol:
MALOSSI CYLINDER KIT 74MM - 210CC, MALOSSI MULTIVAR 2000 VARIATOR - LEADER MOTOR, MALOSSI WHITE CONTRAST SPRING, MALOSSI TORSION CONTROLLER, DRIVE BELT - MALOSSI X-KEVLAR, MALOSSI RED SPONGE AIR FILTER ELEMENT - FOR O-E FILTER BOX, GIANNELLI FREEWAY EXHAUST E-MARKED
Što kažete na ove dijelove za Ramblu 125?
igor.sb:
maloši 209 nepotrebo, kad za skoro 1000kn manje imas serijsku garnituru 200ccm a na istom si
bijeli centralni ces dobiti uz multivar nema smisla dva kupovat :icon_thumright:
torsion i redsponge :dontknow: i onako ne kosta vise od 100kn
giannelli? pored domacih proizvoda deaka i serdarevica nema smisla, a uz to i odratno izgleda
+
duza getriba
gokiSP:
pa normalno da nisi smio toliko ga przit.... tek si kupio motor u kojem je sve novo i nista nije razradeno a ti ga przis pun gas...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju