Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc-runner 50 izgubio start

<< < (20/25) > >>

Djera:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Prosinac, 2008, 14:41:03 ---Uzi NE SMIJE biti jer nece biti u centru. Mora biti sirok tocno kao i utor na polutkama.

--- Kraj citata ---
Udje on dole na remenicu,vidi se i na slici,ali ne moze onaj prsten uc u njega sto je bio u serijskom,onaj sto drzi feder u centru i ide u na drugi kraj.Ja sam smontirao bez tog prstena,smijem li vozit tako?

3alfa3:

--- Citat: Djera - 27 Prosinac, 2008, 15:32:41 ---
--- Citat: 3alfa3 - 27 Prosinac, 2008, 14:41:03 ---Uzi NE SMIJE biti jer nece biti u centru. Mora biti sirok tocno kao i utor na polutkama.

--- Kraj citata ---
Udje on dole na remenicu,vidi se i na slici,ali ne moze onaj prsten uc u njega sto je bio u serijskom,onaj sto drzi feder u centru i ide u na drugi kraj.Ja sam smontirao bez tog prstena,smijem li vozit tako?

--- Kraj citata ---

Nemoj ovako vozit jer ti feder nije centriran. Previse je uzak u odnosu na remenicu (a onda ocito i za kuplung).
Federi barem nisu skupi i kemijanja sa krivim federima su suluda

P.S.
nadam se da si ove remenice oprao sa brake cleanerom ili acetonom, jer remen ne voli prljavstinu, a kamoli masnocu. Jednom zamasceni remen se baca u smece

Djera:
OK,hvala.Da li bi bilio bolje da stavim polini plavi centr. zute malossi federe i multivar,da li bi sa tim konacno napravio i start a da krajnja ostane kao sad?

3alfa3:

--- Citat: Djera - 27 Prosinac, 2008, 16:53:14 ---OK,hvala.Da li bi bilio bolje da stavim polini plavi centr. zute malossi federe i multivar,da li bi sa tim konacno napravio i start a da krajnja ostane kao sad?

--- Kraj citata ---

Ne znam za Polini centralni jer ga nisam nikad koristio, ali da pricamo o Malossi centralnom, za tvoj setup bi ja ostavio serijski, a ako je on neispravan ili je popustio, onda zeleni (meksi od serijskog) ili ljubcasti (vrlo slican ko serijski)

Djera:
Evo konacno sam dosao do nekih para (praznici,itd..) i odlucio sam da kupim neki kit od 70cc.Koji bi se naj bolje slagao sa s6 replicom,i da li bi odmah morao mijenjat i karb.(12mm je sad),treba mi neki solidan kit do 150-160eura,za oko mi je zapao stage6 racing 70cc,na SA kosta 158eura.Molim neki predlog.Poz!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju