Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoc-runner 50 izgubio start
Djera:
Poz,rijesio sam problem,stavio sam tri plava racing federcica,skut ide extra,krajnja nekih 100km\h,start solidan,ubrzanje predobro,sutra cu stavit i centralni tvrdji,i rolne 5gr,pa cu postavit video kako ide.
Djera:
Poz,stavio sam centralni tvrdji,u startu polako krece nekih 5m,onda presalta i ide extra,bas dobro nema nikakvih rupa u ubrzanju,ali krajna ne znam sta bi rekao 107km\h,moze i vise kad bih se skroz sageo,a prije 90km\h-sa starim spuhom sagnut.Rolne su 4.8gr,uskoro i video pa da vidite.I sta bi jos stavio da trze u startu odmah,i probao sam palit gumu-ne moze samo se dere.
Bruno1990:
--- Citat: Djera - 20 Prosinac, 2008, 15:13:48 ---Poz,stavio sam centralni tvrdji,u startu polako krece nekih 5m,onda presalta i ide extra,bas dobro nema nikakvih rupa u ubrzanju,ali krajna ne znam sta bi rekao 107km\h,moze i vise kad bih se skroz sageo,a prije 90km\h-sa starim spuhom sagnut.Rolne su 4.8gr,uskoro i video pa da vidite.I sta bi jos stavio da trze u startu odmah,i probao sam palit gumu-ne moze samo se dere.
--- Kraj citata ---
male federice..oni su ti za start naci do nekih 30kmh imaju zadacu oni :icon_thumright:
Djera:
--- Citat: Bruno1990 - 20 Prosinac, 2008, 15:17:13 ---
--- Citat: Djera - 20 Prosinac, 2008, 15:13:48 ---Poz,stavio sam centralni tvrdji,u startu polako krece nekih 5m,onda presalta i ide extra,bas dobro nema nikakvih rupa u ubrzanju,ali krajna ne znam sta bi rekao 107km\h,moze i vise kad bih se skroz sageo,a prije 90km\h-sa starim spuhom sagnut.Rolne su 4.8gr,uskoro i video pa da vidite.I sta bi jos stavio da trze u startu odmah,i probao sam palit gumu-ne moze samo se dere.
--- Kraj citata ---
male federice..oni su ti za start naci do nekih 30kmh imaju zadacu oni :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Znaci jos tvrdje male da stavim,ovi su sad i centralni ovaj
Bruno1990:
--- Citat: Djera - 20 Prosinac, 2008, 15:22:59 ---
--- Citat: Bruno1990 - 20 Prosinac, 2008, 15:17:13 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Znaci jos tvrdje male da stavim,ovi su sad i centralni ovaj
--- Kraj citata ---
nisam se s federima igrao previse..al trebao bi tvrde stavit da motor cima na gas..malo tvrde a sad koje federe..nek kaze oni koji znaju :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju