Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc-runner 50 izgubio start

<< < (12/25) > >>

gokiSP:
500kn

Brla:
ma nekupuj od gamadi meni u moto bipsu rekli soma kuna treba ih objesit a s multivarom bi dobio linearno ubrzanje e sad neznam kakav je centralni na tvom motoru neka iskusniji napišu što bi bilo bolje

gun_rider:

--- Citat: n0n4m3 - 23 Studeni, 2008, 03:13:19 ---
--- Citat: 3alfa3 - 23 Studeni, 2008, 03:07:29 ---

@ antares:
ovo pod broj 4. shvati "pod obavezno" - ispod 6 crtica nikako full gasom, a posebno pazljivo sve do 4-5 crtice

--- Kraj citata ---

u ove zimske dane meni na speedfightu se uopce ne mice kazaljka od temperature , a ako se i digne u voznji crticu il max dvije ... jeli to normalno ? a ako pokrijem hladnjak s rukom tijekom voznje onda skoci na 4-5 ali opet padne kad maknem ruku ?
kako da znam koja je temperatura po crticama ?

--- Kraj citata ---

hladno je i njemu :toothy11:
nisi jedini, vidia si danas da je i meni ista stvar...bit će karton tuning sutra :laughing7:

dhorvat:
Definitivno ne valja voziti motor sa nepoštelanom smjesom... Čim spuh promijeniš odma ne valja smjesa a ti si još i gljivu stavil... Znači čelo klipa ti je vrlo vjerojatno bijelo i polako se pregrijava  :angry7:

Prvo rješi smjesu a tek onda se možeš igrat sa prijenosom! Kad središ karb poštalji nam neki filmić da u startu odmah vidimo o čemu se radi  :icon_thumright:

Djera:
Evo kako sad zvuci,danas cu vratit airbox i probat pomjesat rolnice od 4.8gr i ove lakse sto su bile na njemu,neznam tacno koliko su grama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju