Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc-runner 50 izgubio start

<< < (10/25) > >>

Djera:

--- Citat: sp... - 23 Studeni, 2008, 10:59:31 ---netko je reko sad neznam ko da češ imat probeme s tim aupuhom,nečeš ja imam takav i auspuh je prva liga...(jedino tvoj je u malo boljem stanju),rolice ostavi one koje si imal za dobar start do 85  km/h..a sad malo povećaj diznu i nemoj stavljat gljivu ako si planirao jer temp.fkt nije povoljna za gljivu...obični filter ti je za ove uvjete najbolji,i da još je neko reko pametno da ga ne pržiš..dobro ti je reko...vidiš is sam da je hladno...pa ono....

--- Kraj citata ---
Ma ne treba mi gljiva nikako,bitno mi je samo da motor ide,koje federe si ti stavijo i koji centralni,i kolika ti je max brzina

sp...:
e da ti iskreno kažem svako malo mjenjam nekja kombiniram al kolko mi se čini da sad imam ljubičasti centralni,a federi...hm viš danas ću baš pogledat...ugl tvrđi su..i kuplung je malo potokaren

Brla:
stavi najtvrđe federe iz kompleta za serijsko kvačilo i onda dok je hladan motor će ti kretat na visokim i s time budeš rješio tromi start ali dok se zagrije može on isto poletit sam čini mi se da lovi na nižim jer se remen rastegne  :dontknow: zato je tu kevlar

Djera:

--- Citat: Brla - 23 Studeni, 2008, 14:36:22 ---stavi najtvrđe federe iz kompleta za serijsko kvačilo i onda dok je hladan motor će ti kretat na visokim i s time budeš rješio tromi start ali dok se zagrije može on isto poletit sam čini mi se da lovi na nižim jer se remen rastegne  :dontknow: zato je tu kevlar

--- Kraj citata ---
Vidim da i ti imas s6 pro replicu,koje su kod tebe rolne,federi kvacila i centralni,i koliko ti ide skut po satu.

Brla:
skut moj neide nikam tj ide on dobro do 50 ona izgubi okretaje i nema snage a.... nemam trenutno para za multivar i kevlar a sad imam 4.75 stage6 rolice (možda je u njima problem kod mene) i žute federe kvačila  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju