Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc-runner 50 izgubio start

<< < (8/25) > >>

n0n4m3:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Studeni, 2008, 03:07:29 ---

@ antares:
ovo pod broj 4. shvati "pod obavezno" - ispod 6 crtica nikako full gasom, a posebno pazljivo sve do 4-5 crtice

--- Kraj citata ---

u ove zimske dane meni na speedfightu se uopce ne mice kazaljka od temperature , a ako se i digne u voznji crticu il max dvije ... jeli to normalno ? a ako pokrijem hladnjak s rukom tijekom voznje onda skoci na 4-5 ali opet padne kad maknem ruku ?
kako da znam koja je temperatura po crticama ?

3alfa3:

--- Citat: n0n4m3 - 23 Studeni, 2008, 03:13:19 ---kako da znam koja je temperatura po crticama ?

--- Kraj citata ---

Nikako.
Trebalo bi izmjeriti pa viditi kolika je temperatura u odnosu na crtice.
Ali Antaresu sam odgovorio jer sam primjetio da na novim piaggima sat uvijek pokazuje 6 crtica pri radnoj temperaturi (5-6 skutera sam vidio da tako pokazuju) pa si dozvoljavam to tumaciti vjerodostojnim podatkom.

Djera:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Studeni, 2008, 03:07:29 ---1. start ne valja jer nisi stavio tvrdje federe kuplunga
2. trebas vecu glavnu dizu jer si poremetio odnos usis-termo grupa-ispuh
3. ovo pod 1. i 2. si vec trebao znati iz citanja ovog foruma

4. temperatura.... Nenormalno je skuter koji nije POTPUNO zagrijan gaziti. Tek na radnoj temperaturi se od motora moze ocekivati max. ucinak jer sve ostalo je (jako) stetno.

@ antares:
ovo pod broj 4. shvati "pod obavezno" - ispod 6 crtica nikako full gasom, a posebno pazljivo sve do 4-5 crtice

--- Kraj citata ---
Kako da ge nevozim na full gasu dok se ne zagrije,kad nece ni da krene bez full gasa i odna krece kao da je kinez 4t i onda odecpi i extra ide do 40km\h onda oslabi do 60km\h i tako 50m i ponovo povuce do i ide preko 100km\h-a nisam pustao full gas,na njemu su tad bile rolnice 4.8gr,gljiva i stage 6 pro replica

gokiSP:
pa cim ti nemoze krenut znaci da je hladan i da ga nesmijes przit... unistavas si motor, pusti ga par minuta da radi na leru i bar 1 km polako vozi...

Djera:
Ne znam treba li mu veca dizna,jer previse trosi 5-6 litara,a kad naspem 1l ulja potrosi to za 7 dana,kad  se vozam svaki dan po gradu,a sa gljivom radi normalno u leru,jer prije mi se gasio u leru,a sad sa gljivom se ne gasi,snimit cu sutra kako radi pa cu okaciti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju