Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoc-runner 50 izgubio start
dino_sk:
eo kak ide s due+
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=12934.0
giannelli:
--- Citat: Djera - 28 Prosinac, 2008, 21:37:53 ---Ma bolje mi stavit kit jer sam vec sad promjenio nekoliko vrsta rolni i federa i jos nisam start sredio,ali i sad sam prezadovoljan sa ubrzanjem i krajnjom,kako ce tek bit sa kitom,ipak je ovaj spuh vise predvidjen za kit nego za serijalu.A sto se tice para ned'o bog da su zadnje,bice para.POZ!!!
--- Kraj citata ---
kako ces nastelat kit sa 12carbom a jos nemozes nastelat serijalu sa spuhom, veliku diznu ces morat stavit na to, vise ce ti trosit a podmazivanje je losije... :notworthy:
Djera:
--- Citat: gianelli - 29 Prosinac, 2008, 00:55:43 ---
--- Citat: Djera - 28 Prosinac, 2008, 21:37:53 ---Ma bolje mi stavit kit jer sam vec sad promjenio nekoliko vrsta rolni i federa i jos nisam start sredio,ali i sad sam prezadovoljan sa ubrzanjem i krajnjom,kako ce tek bit sa kitom,ipak je ovaj spuh vise predvidjen za kit nego za serijalu.A sto se tice para ned'o bog da su zadnje,bice para.POZ!!!
--- Kraj citata ---
kako ces nastelat kit sa 12carbom a jos nemozes nastelat serijalu sa spuhom, veliku diznu ces morat stavit na to, vise ce ti trosit a podmazivanje je losije... :notworthy:
--- Kraj citata ---
Ma samo 10-15 dana cu vozit tako,a onda cu stavit polovan karb. 21mm sa gljivom,gljivu vec imam.A kit ce naj vjerovatnije bit airsal racing 70cc T6.
Djera:
Uzeo sam kit malossi sport 70cc polovan,ocuvan,treba mi klip za njega,kolko on kosta,i gdje ga mogu naci.Evo slika
Djera:
Nasao sam klip kod momka od kog vazda uzimam.Tako da iduce sedmice ako bude sve u redu stavljm kit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju