Općenito > Generalno o skuterima

najbolji skuter - 50ccm ?

<< < (5/8) > >>

vanilla:
no dobro, zbunila sam se jer ta honda ima istu masinu ko i spidfajt pa sam to automatski povezala. nisam ja tak tupava kak zgledam  :icon_biggrin:

C.L.:
Yamaha Aerox-dizajn iako se nije bitno promijenio posljednjih 10 godina meni ostaje fenomenalan,relativno je lagan i odličan je za stunt,a za tuning(vizualni)jednostavno savršen,jedino mu zamjeram slab motor.
Derbi GP1-predobar dizajn,snaga motora kakvu su Japanci trebali stavit na mog Aerox-a ;D,jedina zamjerka ide na nekako jeftino-izgledajuće plastike.

SlowRider:
Koliko sam ja skuzio, taj Derbi dolazi serijski nabrijan. Zato i ima duplo vise ks.

Vidim da se dosta puta spominje Stalker  :toothy9:

roby44:

--- Citat: SlowRider - 07 Veljača, 2007, 11:44:30 ---Koliko sam ja skuzio, taj Derbi dolazi serijski nabrijan. Zato i ima duplo vise ks.

Vidim da se dosta puta spominje Stalker  :toothy9:

--- Kraj citata ---

po specifikacijama je nabrijan, al nisam nikad vozio tako da ne znam al nekako sumnjam u to. piaggio masina je al da je bas tak nabrijaniji od ostalih   :dontknow:

SlowRider:
Mislim da je nabrijan kao i base setup. Ali on ima rezonantni auspuh, bolji prijenos ( lanac ), i mozda je cilindar malo bolji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju