Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
iskustva u vožnji s distancerom, se gubi geometrija ovjesa, kako je u zavoju?
mozes driftat na gas ako imas nabrijan skut i podizac
imam ti ja....meni je bolje vozit sa distancerom i lijepse izgleda....a sliku imas u projektima........
meni je jos malo cudno, tek sam ga stavio prije 20 km, super je , nekako mi je cudniji u krivini, bojim se da mi ne pobjegne rep jer me zna baciti u bok i bez podizaca nekada...
Citat: Drnda-1 - 23 Studeni, 2008, 18:48:56meni je jos malo cudno, tek sam ga stavio prije 20 km, super je , nekako mi je cudniji u krivini, bojim se da mi ne pobjegne rep jer me zna baciti u bok i bez podizaca nekada...onda nemoj ni voziti jer si stvarno ˝Killer on the road˝
Citat: master_o_fight - 23 Studeni, 2008, 19:18:41Citat: Drnda-1 - 23 Studeni, 2008, 18:48:56meni je jos malo cudno, tek sam ga stavio prije 20 km, super je , nekako mi je cudniji u krivini, bojim se da mi ne pobjegne rep jer me zna baciti u bok i bez podizaca nekada...onda nemoj ni voziti jer si stvarno ˝Killer on the road˝ a sto cu kada mi je skut dovoljnoo jak da drifta cim se malo jace nagnem, a cim ima distancer dodatno mu je olaksan zadnji kraj tako da... zatuci se