Tehnički kutak > Tuning skutera
Remen i multivar help???
Neki_Lik:
Ovak dajte mi recite sad bi uzo ovaj malossi multivar 2000 jel moram uzimat i remen onaj kelvar ili ne...mislim jel dobim sta osim sta duze traje od obicnog jel dobim na brzini ili na necemu il bas mora ic ako ide taj multivar...hvala
dhorvat:
Gle, vrlo vjerojatno je ista dimenzija tako da nije potrebno mijenjati remen!
Ali... Kevlar ti je materijal koji se ne može raširiti i po ljeti ti kevlar daje uvijek optimalne performanse pogotovo pod ekstremnim opterećenjima, dok se serijski remen raširi i padaju performanse odnosno obrtaji :icon_thumright:
Evo ti primjera za kevlar, @2TDottore ga ima nekih 4 godine i sad ga mora mijenjat jer je već tolko uzak da mu motor nejde preko 90 po GPS-u :dontknow:
Ali ubrzava još uvijek odlično!
Bose1990:
moj prijatelj ima runner-a multivar, kevlar, i arrow, motor ide nemoguce ubrzava strava, isplati se ali ja nemam dobrih iskustava sa kevlarom pa ga nemam na motoru, ali probaj, u kombinaciji sa multivarom strava...
S.F. sf2:
kevlar je ok za ljeto al ne ocekuj trajnost ko na serijskom remenu-voli pucat. Bolje zbusi rupe na deklu za hladjenje po ljeti i ostavi serijski remen
ivanm:
za serijalu nepotrebna investicija...
mislim možeš kupiti, imat ćeš manju rupu po ljeti, ali sve ostalo nema razlike..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju