Tehnički kutak > Tuning skutera

nece upalit

<< < (7/7)

gokiSP:
hehe... prvo sam pogledao svijecicu i vidim ne baca iskru, i sad je gledam sve zice i sve su cijele kao i ova od lulice do bobine i na kraju kad sam sve pregledao vidim sve spojeno i cijelo ali nece upalit i reko idem promijenit taj kabel i kad je upalio pao mi je kamen sa srca, samo sto je sad termo grupa od 125 pa ide 120, ali sad prodam malossi 172 past ce nova termo grupa od 180... :headbang: i neki dell 25 i to ce onda bit to eventualno neki vario ili kuplung...

Po?etnik:
probaj skinut filter zraka, zacepit ga i onda malo palit i onda samo pustis i jos jednom zakurblas il nes i mora upalit, am i moj nece da upalit dok mu ne sprijecm dolazak zraka pa kad povuce goriva sam pustim i pali...

Bruno1990:

--- Citat: Početnik - 21 Studeni, 2008, 14:41:07 ---probaj skinut filter zraka, zacepit ga i onda malo palit i onda samo pustis i jos jednom zakurblas il nes i mora upalit, am i moj nece da upalit dok mu ne sprijecm dolazak zraka pa kad povuce goriva sam pustim i pali...

--- Kraj citata ---
..motor je upalil heloo..hehe  :toothy10: :laughing3:

gokiSP:
covijek je procitao pocetak teme i odma pisao a nije skuzio da je upalio...

Bruno1990:

--- Citat: gokiSP - 21 Studeni, 2008, 14:59:12 ---covijek je procitao pocetak teme i odma pisao a nije skuzio da je upalio...

--- Kraj citata ---
..da..hahaha..oprosteno mu je..hehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju