Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
3alfa3:
--- Citat: Antares - 15 Prosinac, 2008, 14:03:58 ---
--- Citat: Brla - 14 Prosinac, 2008, 11:50:29 ---super runner samo mi reci ako znaš kak ti je zavrnut šarafić za smjesu i jel taj auspuh voli hrđat :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Nemam pojma. Najbolje da pitaš alfu pošto je on zadnji zriktao šaraf...
--- Kraj citata ---
Ne sjecam se. Narihtan je tako da na naglo davanje gasa se skuter ne zagusi, a da kod rada na leru okretaji budu uvijek isti.
Brla:
aha a reci mi kako se taj šarafić štela? ja sam ga naštelo tak da dok sam mu dao gas skuter se je gušio i onda sam ga mrvicu po mrvicu zakreto tek tolko da se ne guši... pa jel to tak u redu? sry Antares kaj ti pišem po projektu!
Antares:
Ma nema problema ionak nije neka gužva za pisanje :D.
Najbolje da odvoziš 15-30min da se motor zagrije na radnu temperaturu (kod mene je to 5-6 crtica) i onda kreneš nariktavati. Meni je zriktano tako da su okretaji u leru (naravno dok je zagrijan motor) između 2000-2400 rpm. Dok je motor hladan većinom su okretaji oko 3000-3200, ali ako stoji na mjestu, bez gasa, nakon nekih 20tak sekundi počnu padati prema ovih 2000 rpm-a.
Antares:
Ako netko ima runnera i voljan je zamjeniti svoj prednji blatobran i onu masku oko volana (oboje mora biti crne boje) za moje bijele dijelove, nek se javi na PM.
Antares:
Evo stigli karb i kit.
MHR replica + Dellorto 19 PHBG (W9 je igla).
Sad kroz par dana će mi Chupsy to staviti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju