Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
pajo:
--- Citat: Antares - 21 Rujan, 2009, 19:32:26 ---Necu ga polirat jer ga svakako mislim bezbojnim ili srebrnim lakom pofarbat. Jedino me muči što ako ta hrđa opet izađe ispod laka i zezne mi sve.
--- Kraj citata ---
neznam očeš moči tu kod nas uzet bezbojni lak otporan na tem.(ja ga u puli nisam mogo nači nigdije)a hrđu če svremenom bacit ali ne baš brzo...
a što se tiče da ga farbaš u srebrno(bljakkk)
evo kako je kod mene nekad bilo (Ne dugo)
3alfa3:
Normalno je da plocica koja stisce granu u cilindar nije naslonjena na cilindar. Brini se kad se svine pa dotakne cilindar jer ga onda neces moci stegnuti kako treba (nece se to desit)
To sto je zahrdjo preko noci ti govori da ti je garaza vrlo nezdrava i da nema protok zraka pa je vlaga velika. Nemoj slucajno auto(e) parkirati u njoj jer ce strunut u 2-3 godine.
Rijesi prozracivanje garaze.
btw, ni moja ne dise kako treba (iako je konstantni lagani propuh u njoj), ali nikad niti trunke hrdje nisam navuko u njoj na goli spuh.
Antares:
Stari ima već 10god mazdu premacy koju uvijek parkira u toj garaži. Auto je ko nov. Nažalost prozračivanje se nikako nemože napravit bez bušenja zidova, no to ionako nije moja garaža pa se neću petljat.
Što se tiče ove srebrne boje i meni se baš ne sviđa, ali nemam baš izbora. Srebrna ili crna.
aeroxtuning:
--- Citat: Antares - 21 Rujan, 2009, 20:47:33 ---Stari ima već 10god mazdu premacy koju uvijek parkira u toj garaži. Auto je ko nov. Nažalost prozračivanje se nikako nemože napravit bez bušenja zidova, no to ionako nije moja garaža pa se neću petljat.
Što se tiče ove srebrne boje i meni se baš ne sviđa, ali nemam baš izbora. Srebrna ili crna.
--- Kraj citata ---
ma crna definitivno,pa nisi iz čitluka :)
Antares:
Novosti na spuhu:
Pretpostavljam da je to crno što god bilo došlo na "lonac" jer mi je "tuljac" okrenut više prema loncu nego što je prije skidanja auspuha bio. Ali od kud sad to crnilo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju