Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (22/96) > >>

ivanm:
prelijeva ga malo, da.. prebogata mi je smjesa na malom i ler gasu.. al ne zabrinjavam se radi toga.. 20.5 je frga i teško se štela..
nego isto mi se događalo i sa 17.5 frgom na serijali, tak da mislim da nema veze sa frgićem neg sa onim kaj je Chupsy rekao..

Antares:
Al nije mi jasno kako je meni onda normalno radio na orginal 17.5 karbu, bez kita, sa yasuniem.
Nikad se nije gušio, a općenito dok sam otpustio gas i vozio bez gasa je zvuk motora bio kao da radi u leru.

ivanm:

Kad otpustiš gas, dakle voziš bez gasa, kako ti se čuje zvuk rada motora? Jel kao da radi u leru ili?
Meni samo zuji.

Drnda:

--- Citat: Antares - 18 Rujan, 2009, 11:57:46 ---Al nije mi jasno kako je meni onda normalno radio na orginal 17.5 karbu, bez kita, sa yasuniem.
Nikad se nije gušio, a općenito dok sam otpustio gas i vozio bez gasa je zvuk motora bio kao da radi u leru.

ivanm:

Kad otpustiš gas, dakle voziš bez gasa, kako ti se čuje zvuk rada motora? Jel kao da radi u leru ili?
Meni samo zuji.

--- Kraj citata ---
to je normalno na nizbrdici....

Antares:

--- Citat: Drnda-1 - 18 Rujan, 2009, 12:32:47 ---to je normalno na nizbrdici....

--- Kraj citata ---

Nije mi samo na nizbrdici nego općenito kad pustim gas. Npr išao sam 60, na semaforu crveno i još ne kočim nego ga pustim da vozi motor se opće ne čuje nego samo ovo zujanje.

Drnda:
na nizbrdici kada jos nije otpustio kuplung na ler gasu se cuje zujanje, ali na pravcu bi se trebao cuti normalan ler...meni je na pezou se i na nizbrdici cuo normalan ler...a na tgbu se cuje ovako kako sam prvo naveo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju