Ostalo > Svijet računala i mobitela

pomoć-torrent

<< < (4/5) > >>

djsmola:

--- Citat: vekyyy - 20 Studeni, 2008, 10:20:49 ---lol pa onda uzmi maxadsl kog vraga uopce to cudo imas

--- Kraj citata ---

Ima Vekyyy pravo

vekyyy:

--- Citat: gokiSP - 20 Studeni, 2008, 10:23:39 ---ja skidam preko ove privat koju je veky napravio i nikad mi nije ispod 200. hvala veky! e i molim one koji ju koriste kad ju vise netrebaju da se odjave jer si inace nece moc neko drugi prijavit...

--- Kraj citata ---

np.. stranica je predobra.. sve je provjereno pa recimo kad skidas nesto nemozes pokupit virus.. sve najnovije igre sto izadu odmah su na toj stranici i sve

runnersp49:
živim na selu i maxadsl ne radi,kaj je to tak teško za skužit,postovi mi kasne 4 minute,jel se može kak ubrzat homebox?

gokiSP:
imas antenu? fasnet?
--- Citat: vekyyy - 20 Studeni, 2008, 10:26:22 ---
--- Citat: gokiSP - 20 Studeni, 2008, 10:23:39 ---ja skidam preko ove privat koju je veky napravio i nikad mi nije ispod 200. hvala veky! e i molim one koji ju koriste kad ju vise netrebaju da se odjave jer si inace nece moc neko drugi prijavit...

--- Kraj citata ---

np.. stranica je predobra.. sve je provjereno pa recimo kad skidas nesto nemozes pokupit virus.. sve najnovije igre sto izadu odmah su na toj stranici i sve

--- Kraj citata ---

je, svaka cast, ja samo s  je skidam... :icon_thumright:

dhorvat:
na maxADSL-u je prosječna brzina download-a između 200 i 210 kB/s

Da bi ubrzali torrent da skida maximalnom brzinom moramo mu ograničiti upload na recimo 8kB/s jer u protivnom ako netko povuče od vas podatak koji ide na 20 kB/s, pada brzina downloada drastično jer je to asinkroni prijenos podataka (ak sam dobro shvatio)... Znači stavi se max Upload 8kB/s, a max download recimo 240 (kod ADSL-a sa linkom 2 Mb/s)  :icon_thumright:

Kod drugih brzina samo pomnožimo/podijelimo brzinu i dobijemo željeni omjer up/down-loada  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju