Tehnički kutak > Tuning skutera
Stalker - problemcic!
3alfa3:
--- Citat: rakitje00 - 21 Studeni, 2008, 18:15:00 ---kaj sve moze bit uzrok nekakvog zujanja(drobljenja,šrotanja)na leru...
--- Kraj citata ---
klizaci variomata cesto samo u leru zveckaju
dhorvat:
--- Citat: ive_91 - 21 Studeni, 2008, 21:42:06 ---dhorvat... kaj nemas ti moj broj ili od vrhovca... mogli ste nazvat dodjemo kombijem po skuter sparkamo ga kod mene u garazu ili vrhovca... a kod mene ste ga mogli i rastavit odma... :toothy9:
tam kod lagermaxa prolazim 10 puta dnevno.. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Pa nije baš zgodno zvat kasno navečer... Imal sam situaciju prošli tjedan kad me jedan lik stero u k***. I sad mu je žal :toothy12:
ive_91:
mislim... :'(
i kaj ste sredili na kraju sa stalkerom...
nego imam doma isti probelm sa runnerom mislim da je lezaju deklu i n akvaćilu te klizaci.. u pon idem po lezajeve a klizace cemo vidjet... mislim da ih imam doma negdi (multivar) isto srota kad se da gas a skuter ide normalno (al tu je generalka pa je to ok.)
2TDottore:
--- Citat: ive_91 - 22 Studeni, 2008, 15:20:10 ---mislim... :'(
nego imam doma isti probelm sa runnerom mislim da je lezaju deklu i n akvaćilu te klizaci.. u pon idem po lezajeve a klizace cemo vidjet... mislim da ih imam doma negdi (multivar) isto srota kad se da gas a skuter ide normalno (al tu je generalka pa je to ok.)
--- Kraj citata ---
nazalost ja sam bio od petka navecer do nedjelje navecer kod frenda na kolinju :toothy12: tak da je stalker jos uvijek u zaboku i trebao je stic danas ali odgodili smo to za utorak ili srijedu. :icon_thumright:
ive_91:
--- Citat: 2TDottore - 24 Studeni, 2008, 08:12:51 ---
--- Citat: ive_91 - 22 Studeni, 2008, 15:20:10 ---mislim... :'(
--- Kraj citata ---
nazalost ja sam bio od petka navecer do nedjelje navecer kod frenda na kolinju :toothy12: tak da je stalker jos uvijek u zaboku i trebao je stic danas ali odgodili smo to za utorak ili srijedu. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
evibady sayas KOLJINJE :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju