Tehnički kutak > Tuning skutera
Stalker - problemcic!
Losinj:
moj ide 110 uz vxr200 po njegovom satu,e sad kolko laze.................vxr,jer moj nemoze preko 99 pokazat nabijem digitalu
dhorvat:
--- Citat: veka84sb - 28 Studeni, 2008, 16:50:20 ---Ma kakav GPS ili sta vec ,pa ni policiski radari nisu toliko precizni cemu onda gnjavaza. Stanite usporedno i ravnina 1-2km pa nabacite trkicu i vidi se koji je brzi. Boli vas briga sta tamo pokazuje i pise gluposti ako dobro ide.
--- Kraj citata ---
Ok, onda ću sad nariktat da kaže malo lošije, 5 na sat više nego GPS i svi sretni i zadovoljni :drunken_smilie:
SlowRider:
--- Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 19:44:11 ---slow i roby aj mi samo objasnite kak ste uspjeli tak unistit kevlara nakon par tisuca kilometara.ja svog imam vec 3 godine i neznam kolko ima kilometara ali ima sigurno duplo vise nego vasi. i kad ga pogledas skoro je ko novi. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ovo je nedavno napisao kada je Robertu pukao remen :vidihehe:
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 30 Studeni, 2008, 22:54:51 ---
--- Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 19:44:11 ---slow i roby aj mi samo objasnite kak ste uspjeli tak unistit kevlara nakon par tisuca kilometara.ja svog imam vec 3 godine i neznam kolko ima kilometara ali ima sigurno duplo vise nego vasi. i kad ga pogledas skoro je ko novi. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ovo je nedavno napisao kada je Robertu pukao remen :vidihehe:
--- Kraj citata ---
meni nije pukao.malo je napukao al je jos uvjek dobar. :laughing7:
veka84sb:
E ponesi i izolirke ako pukne u voznji da mozes pokrpati... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju