Tehnički kutak > Tuning skutera

Stalker - problemcic!

<< < (27/32) > >>

Losinj:
moj ide 110 uz vxr200 po njegovom satu,e sad kolko laze.................vxr,jer moj nemoze preko 99 pokazat nabijem digitalu

dhorvat:

--- Citat: veka84sb - 28 Studeni, 2008, 16:50:20 ---Ma kakav GPS ili sta vec ,pa ni policiski radari nisu toliko precizni cemu onda gnjavaza. Stanite usporedno i ravnina 1-2km pa nabacite trkicu  i vidi se koji je brzi. Boli vas briga sta tamo pokazuje i pise gluposti ako dobro ide.

--- Kraj citata ---

Ok, onda ću sad nariktat da kaže malo lošije, 5 na sat više nego GPS i svi sretni i zadovoljni  :drunken_smilie:

SlowRider:

--- Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 19:44:11 ---slow i roby aj mi samo objasnite kak ste uspjeli tak unistit kevlara nakon par tisuca kilometara.ja svog imam vec 3 godine i neznam kolko ima kilometara ali ima sigurno duplo vise nego vasi. i kad ga pogledas skoro je ko novi.  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ovo je nedavno napisao kada je Robertu pukao remen  :vidihehe:

2TDottore:

--- Citat: SlowRider - 30 Studeni, 2008, 22:54:51 ---
--- Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 19:44:11 ---slow i roby aj mi samo objasnite kak ste uspjeli tak unistit kevlara nakon par tisuca kilometara.ja svog imam vec 3 godine i neznam kolko ima kilometara ali ima sigurno duplo vise nego vasi. i kad ga pogledas skoro je ko novi.  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ovo je nedavno napisao kada je Robertu pukao remen  :vidihehe:

--- Kraj citata ---

meni nije pukao.malo je napukao al je jos uvjek dobar.  :laughing7:

veka84sb:
E ponesi i izolirke ako pukne u voznji da mozes pokrpati...  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju