Tehnički kutak > Tuning skutera
Stalker - problemcic!
2TDottore:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Studeni, 2008, 12:52:23 ---
--- Citat: 2TDottore - 28 Studeni, 2008, 09:33:28 ---Kolko je uopce serijski broj zuba na getribi.Ja imam na primaru 13 zuba a na sekundaru 49 a na zupcaniku izmedju primara i sekudara 46 zuba
--- Kraj citata ---
Ovo na primaru je 46/13 i to je standardni primar, a sekudar si vjerojatno krivo izbrojio. Serijski je on 48/13, a neki sa 49 zubaca nebi trebao postojati. Barem ga nema u ponudi Piaggio, Malossi, Polini, Stage6, BGM...
--- Kraj citata ---
nebi rekao da sam krivo izbrojio jer sam brojao 3 puta za sve.Al nema veze ko da je bitno.Bitno je samo da nije nista sa masinom a to kaj je podletilo pod remen me nimalo ne zabrinjava jer sam kompletno sve izvadio iz dekla osim radilice i sve oprao u benzinu i ispuhao i kad se sve stavi novo gore bit ce opet sve ko prije a mozda i bolje :icon_thumright:
3alfa3:
Koja je dimenzija zadnje gume na tvom Stalkeru?
veka84sb:
Znaci u biti nije ni bilo problema, kako to da onda nisi tu vecer ga mogao upaliti i dalje voziti?
efz:
--- Citat: veka84sb - 28 Studeni, 2008, 14:15:36 ---Znaci u biti nije ni bilo problema, kako to da onda nisi tu vecer ga mogao upaliti i dalje voziti?
--- Kraj citata ---
Upalio ga je odmah, ali nije htio riskirat i nastavit voznju dok ne vidi sta se desilo
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Studeni, 2008, 14:11:08 ---Koja je dimenzija zadnje gume na tvom Stalkeru?
--- Kraj citata ---
Ima i naprijed i iza 130/60-13, felge od NRG-ja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju