Tehnički kutak > Tuning skutera

veliki problemos...

<< < (10/11) > >>

keko_aprilia:
 :toothy12: evo danas odvezli motor na servis ..otisli ne od tuninga ikrive razrade lezajevi radilice pumpa vode pumpa ulja i jos neke sitnice zbog dotrajalosti bar tako kazu...jer znam da ga nisan tira ko magarca... :-X uglavnom 1500 kn servis...u j****u misko

sp...:
ma to ti u servisu seru ,otišlo je ovo otišlo je ono sam da para više poberu,al ajde možda i nije nećemo se pravit pametni..nego htio sam ti reć prije jedno 1 mjesec mi se ista stvar dogodila pri jedno 80 mi se sma ugasio na mostu....bilo je to da se klip skurio...motor je dobivao previše zraka a premalo benzina i sam je bilo bu bu  i gotovo...isto sve škljocalo alnaser se glupso ..i jbg....alu je kit al nije se se oštetio..srećom

keko_aprilia:

--- Citat: sp... - 23 Studeni, 2008, 11:23:17 ---ma to ti u servisu seru ,otišlo je ovo otišlo je ono sam da para više poberu,al ajde možda i nije nećemo se pravit pametni..nego htio sam ti reć prije jedno 1 mjesec mi se ista stvar dogodila pri jedno 80 mi se sma ugasio na mostu....bilo je to da se klip skurio...motor je dobivao previše zraka a premalo benzina i sam je bilo bu bu  i gotovo...isto sve škljocalo alnaser se glupso ..i jbg....alu je kit al nije se se oštetio..srećom

--- Kraj citata ---
pa virujen da neseru ima motor vec 16 500 km pa moguce da su otisli lezajevi radilice a pogotovo sad kad je pojacan i vece je bilo opterecenje...neka oni to promine pa cu ja pomalo ... :biker:

sp...:
a i to što kažeš  :icon_thumright: :icon_thumright:

keko_aprilia:
 ;Drijesen problemos...nema vise problemos...i sad nema iznad 50 km /h  200 300 km   :laughing7: aj aj strpit cu se ja vec..moga bi odma sad otic napravit tih 200 km hehehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju