Tehnički kutak > Tuning skutera

veliki problemos...

<< < (3/11) > >>

keko_aprilia:

--- Citat: area mf - 19 Studeni, 2008, 21:30:02 ---ja bi reka da je radilica svoje odradila :sad1:

--- Kraj citata ---
da najvjerojatnije..skuter ima 16500 km a sad je dosa tuning ...jel ima sanse da mi garancija to pokrije?

sfx:
ako su ti dali garanciju na to sta su ugradili ako si u nekom roku možda ali jako teško

gokiSP:
pa ako ti je pukla radilica a oni ju nisu stavljali nece ti to pokrit ta garancija. i sumnjam da neko ko ugraduje kiteve i te gluposti daje garanciju jer je to rizik na vlastitu odgovornost. dal ti mozda mislis na garanciju na motor ili na te dijelov???

keko_aprilia:

--- Citat: sfx - 19 Studeni, 2008, 21:36:23 ---ako su ti dali garanciju na to sta su ugradili ako si u nekom roku možda ali jako teško

--- Kraj citata ---
motor je jos pod kupovnom garancijom na to san mislia ...

keko_aprilia:

--- Citat: gokiSP - 19 Studeni, 2008, 21:38:55 ---pa ako ti je pukla radilica a oni ju nisu stavljali nece ti to pokrit ta garancija. i sumnjam da neko ko ugraduje kiteve i te gluposti daje garanciju jer je to rizik na vlastitu odgovornost. dal ti mozda mislis na garanciju na motor ili na te dijelov???

--- Kraj citata ---
::) pa ...skuter je servisiran uvik u global servisu ...godiste 2007 ...ima san slican problem kad mi je nestalo ulja i zaribala masina bila i ostetija se klip bia...to mi je bila pokrila garancija...isti slucaj ka sad..samo sta sad ima ulja a onda mi nije ocitalo da je nestalo i ja debil zaboravia ulit ...to je bilo na 12000 a tad sve pod garancijom sredeno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju