Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

traze se autori

<< < (8/13) > >>

1VAN:
e toooooo...ako ima problema sa softwarem i hardwerom tu sam :headbang: :icon_thumright:

filiplatinovicz:

--- Citat: ---e toooooo...ako ima problema sa softwarem i hardwerom tu sam headbang icon_thumright
--- Kraj citata ---

hvala, za sada nema, ali bit ce sigurno... ipak sam ja stari panj!  :toothy9:

inace, veseli me da ste zadovoljni prilozima... i s moje strane bit ce toga jos... slazem se potpuno s DT da ovo treba postati najbolja stranica ovakve tematike...

Eladio, volio bih redaktorski oplemeniti pojedine objavljene tekstove, ako uhvatim vremena. nadam se da to autore nece smetati. ako se s time svi slazu, omoguci mi pristup svim objavljenim materijalima...

Zasto Bojan Gladiator vise nije moderator??? (barem sudeći po činovima...)

Gladiator:
Mene zanima zasto nisam više moderator? Sad sam "mini moderator"... zasluzujem objasnjenje... iako vidim da nicu moderatori koji imaju jednoznamenkast broj postova...  ??? :o ::)

Downtown:

--- Citat: filiplatinovicz - 22 Lipanj, 2006, 04:58:32 ---Eladio, volio bih redaktorski oplemeniti pojedine objavljene tekstove, ako uhvatim vremena. nadam se da to autore nece smetati. ako se s time svi slazu, omoguci mi pristup svim objavljenim materijalima...

--- Kraj citata ---

Sto se mene tice nema problema

bez obzira na ono da sam konj  :icon_tongue:

filiplatinovicz:

--- Citat: ---bez obzira na ono da sam konj  icon_tongue
--- Kraj citata ---

ali ne onaj obican.... vec u sluzbi strojnog i estetskog tununga! nije to isto.....

:toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju