Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
traze se autori
eladio:
--- Citat: filiplatinovicz - 20 Lipanj, 2006, 01:36:02 ---
--- Citat: ---ocemo jos neke podrubrike ? oprema, zakoni, i td?
--- Kraj citata ---
Pravni propisi: prekršaji, nesreće, odštete
Pr: kategorija mladih vozača... mnogi nakon sto dobiju saru, svejedno A1 ili A... pa i B, ne znaju sto sve obuhvacaju zakonska ogranicenja... npr. da s A ne smiju vozit motor/skuter jaci od 25 kW... ili auto jaci od 75 kW.
--- Kraj citata ---
za sad sam stavio savjeti , bez rubrika, lako ih jednom ratvrstamo, a do tada , ce biti svi na jednom mjestu..
ako si voljan napisat neki savjet, samo naprijed :toothy11:
filiplatinovicz:
kako da saljem tekstove za rubrike... vidis da sam glup kao svi pravi auto-moto novinari... a to je pre strasno
jedva sam naucio upucavat slike na forum... ali isplatilo se (ljubavna parkiralista!!!) :toothy12:
please, objasni proceduru... i bit ce teksitca... ne samo o pravu i krivu. :binkybaby:
eladio:
logiras se na stranicu.
tada ti se pokazu neki skriveni meniji , koje ti kao autor vidis..
dodaj vijest
dodaj test
dodaj savjet
kliknes,
upises tekst,
save
i to je to, ja ga objavim.. odi probaj ;)
filiplatinovicz:
vidi vako:
kad dodjem na www.mojskuter.com i krenem na forum, automatski sam logiran pod svojim nickom i sve je ok... Medjutim, kad na istoj str. upisem u rubriku korisničko ime svoj nick, a u rubriku sifra svoj pass i to enteriram dobijem odgovor pogrešno korisničko ime ili sifra. i tu je kraj...
nikakvi skriveni meniji mi se ne ukazuju... a bogme ni Gospa!
1VAN:
--- Citat: filiplatinovicz - 20 Lipanj, 2006, 23:29:09 ---vidi vako:
kad dodjem na www.mojskuter.com i krenem na forum, automatski sam logiran pod svojim nickom i sve je ok... Medjutim, kad na istoj str. upisem u rubriku korisničko ime svoj nick, a u rubriku sifra svoj pass i to enteriram dobijem odgovor pogrešno korisničko ime ili sifra. i tu je kraj...
nikakvi skriveni meniji mi se ne ukazuju... a bogme ni Gospa!
--- Kraj citata ---
na webstranici se trebaš posebno registrirati.....stavi isti nick i password :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju