Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

traze se autori

<< < (5/13) > >>

eladio:

--- Citat: filiplatinovicz - 20 Lipanj, 2006, 01:36:02 ---
--- Citat: ---ocemo jos neke podrubrike ? oprema, zakoni, i td?
--- Kraj citata ---

Pravni propisi: prekršaji, nesreće, odštete

Pr: kategorija mladih vozača... mnogi nakon sto dobiju saru, svejedno A1 ili A... pa i B, ne znaju sto sve obuhvacaju zakonska ogranicenja... npr. da s A ne smiju vozit motor/skuter jaci od 25 kW... ili auto jaci od 75 kW.

--- Kraj citata ---

za sad sam stavio savjeti , bez rubrika, lako ih jednom ratvrstamo, a do tada , ce biti svi na jednom mjestu..
ako si voljan napisat neki savjet, samo naprijed  :toothy11:

filiplatinovicz:
kako da saljem tekstove za rubrike... vidis da sam glup kao svi pravi auto-moto novinari... a to je pre strasno
jedva sam naucio upucavat slike na forum... ali isplatilo se (ljubavna parkiralista!!!)  :toothy12:

please, objasni proceduru... i bit ce teksitca... ne samo o pravu i krivu.  :binkybaby:

eladio:
logiras se na stranicu.

tada ti se pokazu neki skriveni meniji , koje ti kao autor vidis..

dodaj vijest
dodaj test
dodaj savjet
kliknes,

upises tekst,

save

i to je to, ja ga objavim.. odi probaj ;)

filiplatinovicz:
vidi vako:
kad dodjem na www.mojskuter.com i krenem na forum, automatski sam logiran pod svojim nickom i sve je ok... Medjutim, kad na istoj str. upisem u rubriku korisničko ime svoj nick, a u rubriku sifra svoj pass i to enteriram dobijem odgovor pogrešno korisničko ime ili sifra. i tu je kraj...
 nikakvi skriveni meniji mi se ne ukazuju... a bogme ni Gospa!

1VAN:

--- Citat: filiplatinovicz - 20 Lipanj, 2006, 23:29:09 ---vidi vako:
kad dodjem na www.mojskuter.com i krenem na forum, automatski sam logiran pod svojim nickom i sve je ok... Medjutim, kad na istoj str. upisem u rubriku korisničko ime svoj nick, a u rubriku sifra svoj pass i to enteriram dobijem odgovor pogrešno korisničko ime ili sifra. i tu je kraj...
 nikakvi skriveni meniji mi se ne ukazuju... a bogme ni Gospa!

--- Kraj citata ---

na webstranici se trebaš posebno registrirati.....stavi isti nick i password :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju