Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

NRG Power

<< < (5/22) > >>

dhorvat:
Brijem da će još malo veća dizna ić u karb... Makar mi se činilo dosta dobro ono dok smo turirali na leru... Sve u svemu nakon razrade kad isprobamo fol gas onda ćemo videt... Ovo je samo nagađanje  ::)

veka84sb:
Kada sam pricao sa efz rekao je da je dizna 84 pa sam mislio da je prevelika ali nisam uzeo u obzir da je to karb 19 ,mislio sam da je rijec o 17,5. Koju diznu ima alfa na 19 karbu?

2TDottore:

--- Citat: veka84sb - 20 Studeni, 2008, 11:20:58 ---Kada sam pricao sa efz rekao je da je dizna 84 pa sam mislio da je prevelika ali nisam uzeo u obzir da je to karb 19 ,mislio sam da je rijec o 17,5. Koju diznu ima alfa na 19 karbu?

--- Kraj citata ---

nije 19.17,5 je gore.

dhorvat:
17,5 je serijski na NRG-u! Stavili smo 85 diznu jer je u setu prva poslije 82 upravo ta - 85!

Ali smo izvadili lulicu na airboxu  :icon_thumright:

Bolje da je smjesa prebogata i da trokira malo (makar dobro radi) nego da je presiromašna  :happy3:

veka84sb:

--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 11:35:24 ---17,5 je serijski na NRG-u! Stavili smo 85 diznu jer je u setu prva poslije 82 upravo ta - 85!

Ali smo izvadili lulicu na airboxu  :icon_thumright:

Bolje da je smjesa prebogata i da trokira malo (makar dobro radi) nego da je presiromašna  :happy3:

--- Kraj citata ---

Smjesa mora biti jaca kada je razrada u pitanju.

Kada se razradi moze manja dizna 80

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju