Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG Power
dhorvat:
Brijem da će još malo veća dizna ić u karb... Makar mi se činilo dosta dobro ono dok smo turirali na leru... Sve u svemu nakon razrade kad isprobamo fol gas onda ćemo videt... Ovo je samo nagađanje ::)
veka84sb:
Kada sam pricao sa efz rekao je da je dizna 84 pa sam mislio da je prevelika ali nisam uzeo u obzir da je to karb 19 ,mislio sam da je rijec o 17,5. Koju diznu ima alfa na 19 karbu?
2TDottore:
--- Citat: veka84sb - 20 Studeni, 2008, 11:20:58 ---Kada sam pricao sa efz rekao je da je dizna 84 pa sam mislio da je prevelika ali nisam uzeo u obzir da je to karb 19 ,mislio sam da je rijec o 17,5. Koju diznu ima alfa na 19 karbu?
--- Kraj citata ---
nije 19.17,5 je gore.
dhorvat:
17,5 je serijski na NRG-u! Stavili smo 85 diznu jer je u setu prva poslije 82 upravo ta - 85!
Ali smo izvadili lulicu na airboxu :icon_thumright:
Bolje da je smjesa prebogata i da trokira malo (makar dobro radi) nego da je presiromašna :happy3:
veka84sb:
--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 11:35:24 ---17,5 je serijski na NRG-u! Stavili smo 85 diznu jer je u setu prva poslije 82 upravo ta - 85!
Ali smo izvadili lulicu na airboxu :icon_thumright:
Bolje da je smjesa prebogata i da trokira malo (makar dobro radi) nego da je presiromašna :happy3:
--- Kraj citata ---
Smjesa mora biti jaca kada je razrada u pitanju.
Kada se razradi moze manja dizna 80
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju