Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG Power
gaso999:
ajd super :icon_thumright:
javi nam kako ide zvjer i stavi trenutni setup !!!
malaguti f12:
svaka cast
sam je vazno da si dobro radiicu pripremio s yasuniem (kaj si reko na 10500 okretaja) :toothy10: :toothy10:
efz:
--- Citat: malaguti f12 - 19 Studeni, 2008, 23:40:48 ---svaka cast
sam je vazno da si dobro radiicu pripremio s yasuniem (kaj si reko na 10500 okretaja) :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
vidjet cemo kak ce sad bit, serijala mi se s Yasuniem vrtila na 10000, kod starta je znalo i na 10500 na par sec.
dhorvat:
Ovak, mašina radi odlično, kompresija je jača nego kod TOP Trophyja i svaki put je upalio bez čoka (stavili smo ručni čok).
A to su indikacije da je zasad sve u redu... Nakon 1000 km (znači za 4 godine :icon_tongue:) ćemo opet doć da vidimo dal je sve u redu (antifriz odnosno dihtunzi glave i smjesa) :icon_thumright:
Ovak na prvi pogled mi sve čini sve super... Višak šerafa je kod mene i velike većine kučnih majstora čist normalna stvar... :toothy3:
A da smo ih i htjeli stavit nekud, nismo imali ideje kud bi s njima... To su šerafi plastika (oni križni sa grubim navojem)
Trenutno je gore Polini Sport Modular Head (karike 1 mm :icon_scratch:), serijska radilica, Yasuni R, Malossi Multivar, Malossi X-Kevlar, 7.2 grama 19x13 rolice, 4 posto pješavina :icon_tongue:, 85 dizna, izvađena lulica iz airboxa, serijski feder kontrasta i crni malossi federi kvačila.
veka84sb:
--- Citat: dhorvat2 - 20 Studeni, 2008, 07:12:29 ---Ovak, mašina radi odlično, kompresija je jača nego kod TOP Trophyja i svaki put je upalio bez čoka (stavili smo ručni čok).
A to su indikacije da je zasad sve u redu... Nakon 1000 km (znači za 4 godine :icon_tongue:) ćemo opet doć da vidimo dal je sve u redu (antifriz odnosno dihtunzi glave i smjesa) :icon_thumright:
Ovak na prvi pogled mi sve čini sve super... Višak šerafa je kod mene i velike većine kučnih majstora čist normalna stvar... :toothy3:
A da smo ih i htjeli stavit nekud, nismo imali ideje kud bi s njima... To su šerafi plastika (oni križni sa grubim navojem)
Trenutno je gore Polini Sport Modular Head (karike 1 mm :icon_scratch:), serijska radilica, Yasuni R, Malossi Multivar, Malossi X-Kevlar, 7.2 grama 19x13 rolice, 4 posto pješavina :icon_tongue:, 85 dizna, izvađena lulica iz airboxa, serijski feder kontrasta i crni malossi federi kvačila.
--- Kraj citata ---
Hehe ,treba to razraditi sada preko zime :toothy12: :laughing7:
Visak sarafa je zastitni znak i garancija da je sve napravljeno kako treba :laughing7:
Pretpostavljam da cemo sada video ubrzanja cekati negdje dok ne zatopli ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju