Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 50..update...nove slike

(1/7) > >>

Neki_Lik:
Evo zapoceo sam ja i svoj projekt krenuo sam od lakiranja ovaj tjedan moralo bi bit gotovo lakiranje i doc dijelovi.Od dijelova
namjerevam uzet malossi multivar 2000 il neki drugi jos sam u dilemi,,,za kit jos neznam ,,,leo vince zx ili neki drugi,,veci fergazer neznam
dal da uzmem 17.5 ili 19 kaj vi velite,,,od filtera cu najvjerovatije uzet onu stage 6 gljivu ak cu moc nabavit,,,i mislim da je to to neznam
jos ocu li sta petljat po getribi i jos da ide klip 41 i to bi bilo to,a od stylinga ide undertail nove mrezice rezanje plastika i stavljanje mrezica na izrezane rupe,zadnje led svjetlo home made,i jos dosta toga nadam se da ce do sljedeceg tjedna bit sve gotovo ...projekt u izgradnji!!! :toothy12: :toothy12:
Evo malo slikica:dok je bio serijski
Raskapanje i to sve:

evo nove slike od kitanja svih platiska spric kitanja,lakiranja,stavljanje djelova
a od djelova trenutni setup je malosii multivar 2000 mhr,malossi federi kvacila,malossi kvacilo,to je za sad jos se nastavlja
dok ce bit para a sad evo slike najvjerovatnije sutra idu plastike na motor znaci finishira se!!!
:::

malossi kvacilo:

Evo nove slike::::

...:::Masla:::...:
Što se tiče karburatora imaš na forumu kako se računa koja ti veličina treba...
ako misliš uzimat kit onda stavi 19mm

Neki_Lik:
e hvala ti!!!

...:::Masla:::...:
ewo pa računaj....  :old:

Formula je dana izrazom : D=K*korijen iz C*N

D - promjer karburatora

K - konstanta, za trkace strojeve se obicno uzima koeficijent izmedju 0,65-0.9 za motocross i 0.8 za cestovne sportase

C - kubikaza u litrama 180ccm = 0.18, 70ccm = 0.07

N - broj okretaja pri maksimalnoj snazi

pitaNS:
lepo samo napred...Nego, ne razumem te sad spominješ kit a onda spominješ klip 41? ? ? misliš bušiti serijski cilindar i bacivati klip 41 ili šta....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju