Tehnički kutak > Tuning skutera

federi kuplunga

(1/3) > >>

Drnda:
ovako federi su za serisko kvacilo, zanima me na kojim okretajima krece sa bijelim ,a na kojim sa crnim fedrima kvacila, malossi pakiranje je to, sada su mi bijeli i previse su mi tvrdi,a mislim da su crni meksi

Iwo SR Tuono:
iz malossi pakiranja bijeli su najmekši ja mislim,a crne si dobio iz MHR seta i za njih neznam, iz sport seta ide po tvrdoći bijeli-žuti-zeleni

Drnda:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Studeni, 2008, 21:11:25 ---iz malossi pakiranja bijeli su najmekši ja mislim,a crne si dobio iz MHR seta i za njih neznam, iz sport seta ide po tvrdoći bijeli-žuti-zeleni

--- Kraj citata ---
ne, ovaj lik je kupio set znam da su u njemu bijeli i crni, neznam koji su treci

igor.sb:
malossi.com sve fino pise  :dontknow:

i boje i debljina i okretaji

dhorvat:
bijeli pa žuti i najtvrđi crni! To je redosljed...

Ja kad hoću po prilici vidjet koji je tvrđi uhvatim feder za ušice i popigam ga da vidim koju silu trebam da se raširi... Recimo plavi malossi dok su bili novi, jedva da su se ta zericu raširili!

Ak su ti bijeli pretvrdi onda vrati serijske... Neznam kaj će ti onda tvrđi federi za start...?!  :icon_scratch:

I ako ti motor kreće sa istim obrtajima kao kroz ubrzanje onda su pretvrdi  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju