Tehnički kutak > Tuning skutera

navoji za šerafe dekla

<< < (20/21) > >>

Ivan_drifter:
al nez ja imam jednu ideju nac zeljeznu piksu zalit lagano tekucim aluminijem(zeljezara 30 kn)  i ugurat u 6 mm rupu(serisku) i ako bude drzao metal piksicu i u piksici napravit m6 navoj i to je to i nije alumini i nemoze tako lako preskocit ko na seriskim sf blokovima

ivanm:
uzmi bissonovo epoksid ljepilo i nemreš fulat... ja sam s njim zalijepio aluminijski nosač blatobrana koji je puko i drži već godinu dana..

kowa_sf1:
hhahahha ja sam to na bolji nacin rijesio stawio sam od kontra strane sarafe m6 za imbus 5 na one koje sam mogo a na one koje nisam nisu bili ni potrebni jer su bili kod radilice...xD

zmijavci:

--- Citat: kowa_sf1 - 24 Listopad, 2010, 18:07:34 ---hhahahha ja sam to na bolji nacin rijesio stawio sam od kontra strane sarafe m6 za imbus 5 na one koje sam mogo a na one koje nisam nisu bili ni potrebni jer su bili kod radilice...xD

--- Kraj citata ---

ne kuzim :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

zmijavci:

--- Citat: kowa_sf1 - 24 Listopad, 2010, 18:07:34 ---hhahahha ja sam to na bolji nacin rijesio stawio sam od kontra strane sarafe m6 za imbus 5 na one koje sam mogo a na one koje nisam nisu bili ni potrebni jer su bili kod radilice...xD

--- Kraj citata ---
iii da..kakve ti gluposti po forumu pises..smiri se malo!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju