Tehnički kutak > Tuning skutera

navoji za šerafe dekla

<< < (18/21) > >>

zmijavci:
znam da je tema stara..al bi bilo glupo otvarati novu...daskle iduci tjedan mislim kupovati sarafe..posto je tesko naci m7..uzet cu m8..sad me zanima sta je jos potrebno da bi se to pripasalo..koja nareznica/ureznica..i molim da mi malo pojasnite postupak :help: :help:

Kamba:
...pa ureznica M8 je potrebna....i svrdlo 7 mm...zapravo 6.8 mm točnije...

robert:
na tvom speedfightu je sličan problem kao na minarelli mašinama!
upitna je stabilnost navoja i njegove stjenke u bloku! na nekim mjestima ćeš imat manje od 1,5mm. ako imaš kakvog tokara odi k njemu da ti napravi M7 imbuse

Kamba:

--- Citat: robert - 23 Listopad, 2010, 15:55:17 ---upitna je stabilnost navoja i njegove stjenke u bloku! na nekim mjestima ćeš imat manje od 1,5mm. ako imaš kakvog tokara odi k njemu da ti napravi M7 imbuse

--- Kraj citata ---
To bi svakako preporučio....šteta je shebat blokove i urezivat M8..jednom kad ih urežeš gotovo je...

zmijavci:
e sad...drnda kaze da je on na 2 sf-a imao m8..navoje..nego mene brine..sto cu ra rodjendan stavljat kit..ba da nebi pukao blok od velikih vibracija alu bude m8..jer ipak je to nardo i najvjerojatnije trophy..al ako nadem sarafe..probat cu nac tokara.. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju