Tehnički kutak > Tuning skutera
navoji za šerafe dekla
robert:
reci mi odaakle si! ureznice za navoje u blokovima imam ja pa možemo jedan dan i tvoje blokove srediti! a šerafe daj najbolje nekom tokaru na preradu!
3alfa3:
Svi serafi bi trebali biti zaserafljeni zbog toga sto deklo ucvrscuje blok. Bloku je najkriticnije prelazak preko rupe sa zadnjim kotacem, ili spustanje sa prednjeg kod stuntera. Ako serafa nema, onda samo blok trpi tu silu, a sa serafima dekla i deklo sudjeluje u cvrstoci bloka.
To sto piaggio ima ulezisten primar u deklu nije bitno jer tamo nema velikih naprezanja.
Sve ovisi o kvaliteti bloka i zamoru materijala. Ono sto blok moze danas izdrzati ne znaci da ce moci i za godinu dvije.
Ja osobno nebi vozio bez svih serafa.
Nije to PC u servisu komponenti kompjutera gdje se svakih 5 minuta nesto stavlja i vadi pa da bude stalno otvoren.
robert:
upravo tako, neznam šta su sve ovi blokovi pretrpili pa sam zato i napravijo pravu hajku na m7 šerafe!
vktr:
--- Citat: robert - 28 Studeni, 2008, 21:20:47 ---reci mi odaakle si! ureznice za navoje u blokovima imam ja pa možemo jedan dan i tvoje blokove srediti! a šerafe daj najbolje nekom tokaru na preradu!
--- Kraj citata ---
možemo možemo samo ne znam kak da dođem do tebe po ovoj hladnoći imam minimalno 20km do tebe ovisno di se nalaziš.
ipo ovoj slici ne vidim jel promjer glave dk ili ds, ako je dk onda je 13.27 i čini se previše :(
a možda i nije previše, samo znam da kad na m6(glava 10) stavim gedoru da ju zašarafim onda grebe po deklu gedora
robert:
pa neboj se neću ti ukrasti francuza, ja imam kinezskojapanskotalijansku jurilicu! :laughing1: :laughing1: :laughing1:
dođem jedan dan do tebe i sve sredimo uz jednu ili dvije karlovačke!
za promjer glave m8 inbus šerafa pitaj sutra te u željezari koju misliš zvati!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju