Tehnički kutak > Tuning skutera
navoji za šerafe dekla
robert:
--- Citat: gokiSP - 28 Studeni, 2008, 19:40:52 ---piaggio ima 15, ali ja sam se uvijek vozio na 4 i nikad nije nista puklo...
--- Kraj citata ---
na piaggio mašinama mi be bilo strah voziti bez svih navoja! mislim da se hrpa vibracija sa primara prenosi na deklo jer ima onaj ležaj u deklu!
gokiSP:
pa istina, ali nikad se nije nis desilo, a imao sam samo 4 sarafa jer sam bio ljen sarafat stalno 15... :toothy11:
btw motor je bio full sredn, imao je jak setup i nikad mu nije bilo nista bez obzira sto sam imao samo 4 sarafa...
charnel:
--- Citat: gokiSP - 28 Studeni, 2008, 19:46:28 ---pa istina, ali nikad se nije nis desilo, a imao sam samo 4 sarafa jer sam bio ljen sarafat stalno 15... :toothy11:
btw motor je bio full sredn, imao je jak setup i nikad mu nije bilo nista bez obzira sto sam imao samo 4 sarafa...
--- Kraj citata ---
i nisi osjetio vibracije, ma daj kad nema sve vide odma se vibracije osjete...
gokiSP:
i da sam imao sve opet sve vibrira na takvome motoru
robert:
--- Citat: gokiSP - 28 Studeni, 2008, 20:22:50 ---i da sam imao sve opet sve vibrira na takvome motoru
--- Kraj citata ---
pa radi vibracija je i sigurnije kad je sve kompletno zašerafljeno! mogu si misliti da sa samo kao kod tebe 4 šerafa poprilično trga na primaru i ležajevima getribe!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju