Tehnički kutak > Tuning skutera

navoji za šerafe dekla

<< < (13/21) > >>

robert:

--- Citat: vktr - 27 Studeni, 2008, 22:19:50 ---
--- Citat: robert - 27 Studeni, 2008, 20:45:01 ---
--- Citat: vktr - 27 Studeni, 2008, 20:43:16 ---jesi onda saznao kaj konkretno i isplativo

--- Kraj citata ---
pa čitaj što sam odlučio napraviti!
kupit m8 inbus i njih kod tokara preraditi na m7! m7 ureznicu imam i problem rješen

--- Kraj citata ---
aj javi kad saznaš kolko bu koštalo i di kupiš imbuse m8 i di kod kojeg tokara ćeš radit i di si nabavio ureznicu i kolko para. i pitaj jel daje količinski popust da se i ja ubacim :toothy11:

--- Kraj citata ---
inbus m8 imaš u hermesu, vijci kranjec! ureznicu sam nabavio iz inozemstva, dobit ću saamo jedan set šerafa jer mi tokar to tokom radnog vremena radi! htio sam više šerafa ali kaže da budem sretan što će mi napraviti ove jer nema vremena!

vktr:

--- Citat: robert - 27 Studeni, 2008, 22:26:41 ---
--- Citat: vktr - 27 Studeni, 2008, 22:19:50 ---
--- Citat: robert - 27 Studeni, 2008, 20:45:01 ---
--- Citat: vktr - 27 Studeni, 2008, 20:43:16 ---jesi onda saznao kaj konkretno i isplativo

--- Kraj citata ---
pa čitaj što sam odlučio napraviti!
kupit m8 inbus i njih kod tokara preraditi na m7! m7 ureznicu imam i problem rješen

--- Kraj citata ---
aj javi kad saznaš kolko bu koštalo i di kupiš imbuse m8 i di kod kojeg tokara ćeš radit i di si nabavio ureznicu i kolko para. i pitaj jel daje količinski popust da se i ja ubacim :toothy11:

--- Kraj citata ---
inbus m8 imaš u hermesu, vijci kranjec! ureznicu sam nabavio iz inozemstva, dobit ću saamo jedan set šerafa jer mi tokar to tokom radnog vremena radi! htio sam više šerafa ali kaže da budem sretan što će mi napraviti ove jer nema vremena!

--- Kraj citata ---
:'(
ma neka pukne blok onda ako oće svejedno mi je, da je to tak nemoguće napravit, strašno, kaj nisu mogli nekaj umetnut u taj aluminij neku piksu željeznu u koju se šarafi, užaas
vajld nisu računali da ima majmuna ko ja da šarafe bušilicom :toothy11:

gokiSP:
busilicom sarafas dekl????????????????????????????? ti nisi normala... :nono:

robert:
ja se s tim nebi igrao, nisu bez veze na minarelli blokovima 12 šerafa! izmjeri dali bi imao dovoljno mesa za urezivanje m8, nakon urezivanja navoja bi morao imati najmanje 2-3mm mesa da bude sigurno i donekle stabilno! a to što si sa bušilicom odvrćao nije mi ni najmanje jasno zašto!

gokiSP:
piaggio ima 15, ali ja sam se uvijek vozio na 4 i nikad nije nista puklo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju