Tehnički kutak > Tuning skutera

navoji za šerafe dekla

<< < (7/21) > >>

speedburn2:

--- Citat: vktr - 17 Studeni, 2008, 11:12:30 ---di se da nabavit tih piksi u zg, bio sam u preko 5 željezari nigdje nisam našao M7 niti nisam uočio tak neku piksu :(
a i ako bi stavio M8 treba mi glava 8 jer standardna glava sa m8 je velika a to ne mogu našarafit jer smeta glava velika.
jel zna neko di ima onda tih ureznica m8 i tih piksi sa 8 na 6, i šarafa navoja 6 a glave 8

--- Kraj citata ---

gle ako ti je saraf m6 onda ti je glava za kljucic 8, ako ti je m8 onda ti je kljucic13

gokiSP:
pa jednostavno zavari navojnu sipkicu u taj stari navoj i onda sarafas maticom van bloka i to je to

vktr:

--- Citat: gokiSP - 17 Studeni, 2008, 11:27:39 ---pa jednostavno zavari navojnu sipkicu u taj stari navoj i onda sarafas maticom van bloka i to je to

--- Kraj citata ---
aa ne to mi se ne sviđa

--- Citat: speedburn2 - 17 Studeni, 2008, 11:21:59 ---gle ako ti je saraf m6 onda ti je glava za kljucic 8, ako ti je m8 onda ti je kljucic13

--- Kraj citata ---
Takvi su mi original šarafi, navoj 6 glava 8, ali ja sam kupio neke druge isto navoj 6 ali glava je 10  :dontknow:
nisu imali s manjom glavom. Tj nigdje nema di god sam bio navoj 6 glava 8, to su neki nestandardni

speedburn2:

--- Citat: vktr - 17 Studeni, 2008, 11:32:05 ---
--- Citat: gokiSP - 17 Studeni, 2008, 11:27:39 ---pa jednostavno zavari navojnu sipkicu u taj stari navoj i onda sarafas maticom van bloka i to je to

--- Kraj citata ---
aa ne to mi se ne sviđa

--- Citat: speedburn2 - 17 Studeni, 2008, 11:21:59 ---gle ako ti je saraf m6 onda ti je glava za kljucic 8, ako ti je m8 onda ti je kljucic13

--- Kraj citata ---
Takvi su mi original šarafi, navoj 6 glava 8, ali ja sam kupio neke druge isto navoj 6 ali glava je 10  :dontknow:
nisu imali s manjom glavom. Tj nigdje nema di god sam bio navoj 6 glava 8, to su neki nestandardni

--- Kraj citata ---

a jebiga trazi

black-rox:
Sve se da napraviti samo treba alat,ja sam to radio s ovime,ali di to kupiti iskreno nemam pojma,ali ovo ti je jedino riješenje da ostane M6

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju