Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning

<< < (3/5) > >>

Sivi_Sokol:
Kolika je maksimalna brzina Aeroxa s minarelli a koliko ovih skutova s piaggio mašinom po ravnici?

charnel:

--- Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 21:38:44 ---
--- Citat: charnel - 15 Studeni, 2008, 21:34:24 ---
--- Citat: Sivi_Sokol - 15 Studeni, 2008, 21:28:39 ---Aerox nije najjeftiniji i kod njega treba mjenjati karburator zato jer ima 12-icu, a za tuning treba barem 17 i pol

--- Kraj citata ---
Taj karb sta dobijes serijski na piaggiju je ionako sranje, neusporediv sa malossijevim pakiranjem 17,5 karba. (phva ed)

--- Kraj citata ---

Vele da je razlika u igli i u diznama... Inače bi trebal bit potpuno isti  :dontknow:

Ja uzel malossi pakung za roxa i još ni dan danas neam blage koja dizna je unutra... Paše bez ikavog štelanja koja god da je  :party0048:

--- Kraj citata ---
ja imam malossi pakiranje 17,5 dell, a
na serijskom 17,5 je zblokiran needle jet

dhorvat:

--- Citat: Sivi_Sokol - 15 Studeni, 2008, 21:42:17 ---Kolika je maksimalna brzina Aeroxa s minarelli a koliko ovih skutova s piaggio mašinom po ravnici?

--- Kraj citata ---

Neznam kolka je razlika na krajnjoj al znam da od 0-30 Aerox pere piaggia za metar... Mislim da je čak na krajnjoj malo sporiji od piaggia... Al to sam čuo, nisam probal!  :icon_thumright:

Živčaniji je malo Aerox ali je tromiji na uzbrdice po ljeti i općenito velika opterećenja (dva stokilaša i slično  :toothy3:)

vpucko:
dhorvat kake ti gluposti pises!!!

jedino si ok rekao za ovo za krajnju da piađo ima vecu :)

eddy23os:
minarelli definitivno!!.. vozio svašta al minarelli...al jebiga, o ukusima se ne rASPRavlja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju