Općenito > Generalno o skuterima
Novi skuter ali koji?
Sivi_Sokol:
Ja nisam sa foruma motori.hr.
Sivi_Sokol:
JA bih položio A1 i uzeo 50 ccm. Isto što i kaže smedamecka bolje je uzeti 50 ccm jer još nikada nisam imao motor. Mogu ga imati dvije godine i onda kada istekne garancija prodati ga.
gokiSP:
radi sta oces, a za te dvije godine ces popusit velike novce...
dhorvat:
uzmi SR-a ili Aeroxa, makar kad kažeš premali ti je... Ja imam 185cm i već 7 godina ne žalim kaj vozim Aeroxa a čujem da ovi novi kolko god su zagušeni, opet imaju najbolji start od svih ostalih serijskih 50ccm skutera! Ne znam dal sam ja tolko posebna priča oko kilometara ali napravio sam 38 tisuća kilometara bez otvaranje mašine... To je definitivno nepreporučljivo ali vidiš izdržao je :icon_thumright:
SR je piaggio i ako ti bolje odgovara uzmi njega!
Nemožeš pogriješiti ako bilo kojeg od ovih navedenih kupiš! :nono:
A o registraciji da ne govorim... ja sa 50% plačam godišnje 386 kuna sve zajedno :toothy11:
runnersp49:
--- Citat: Sivi_Sokol - 16 Studeni, 2008, 20:41:32 ---Ja nisam sa foruma motori.hr.
--- Kraj citata ---
jesi,jesi :toothy12: :toothy9: :icon_tongue: :toothy10: ,ja ti preporučujem da si kupiš nekog apenca :headbang: čini mi se kao pravi izbor,pogotovo zato što nemaš nikakvog iskustva,biti će ti žao što si pao sa sr ili aeroxa i stalno ćeš si to nabijati na glavu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju