Općenito > Generalno o skuterima

Novi skuter ali koji?

<< < (11/16) > >>

runnersp49:
zato i kažem,ako misli polagat a1,onda je definitivno bolje kupiti 125,bezveze je kupiti novi skuter i onda ga pojačavat :sad3:

smedamecka:
kralju , iz osobnog iskustva ti kazem da ne uzmes 125 imao ili ne imao para, tako san i ja kad san tek polozia jedva uspia nagovorit svoje da uzmen sportcity-a 125 a ne sr50 i nakon 3 miseca sta se nisan skida sa njega ima san prometnu u kojoj je unisten totalno, rugao sam se svim prijateljima koji su bili GLUPANI pa su uzeli 50 kubika koji jos dan danas voze i rugaju mi se jer sad vozin lunu koju su mi jedva dali da kupin samo da se pribacin do skole i na trening pa doma.
Sr50r je stvarno dobar izbor i drag mi je jer san ga ja tia uzet, vozi ga minimalmno 2 godine i onda kad mu istekne garancija ako imas para prodaj ga i nadoplati za vxr-a ili sta god oces, ali nikako 125 ccm jer ce ti ga bit pun k**ra* za 2 miseca .

Drnda:

--- Citat: smedamecka - 16 Studeni, 2008, 17:43:47 ---kralju , iz osobnog iskustva ti kazem da ne uzmes 125 imao ili ne imao para, tako san i ja kad san tek polozia jedva uspia nagovorit svoje da uzmen sportcity-a 125 a ne sr50 i nakon 3 miseca sta se nisan skida sa njega ima san prometnu u kojoj je unisten totalno, rugao sam se svim prijateljima koji su bili GLUPANI pa su uzeli 50 kubika koji jos dan danas voze i rugaju mi se jer sad vozin lunu koju su mi jedva dali da kupin samo da se pribacin do skole i na trening pa doma.
Sr50r je stvarno dobar izbor i drag mi je jer san ga ja tia uzet, vozi ga minimalmno 2 godine i onda kad mu istekne garancija ako imas para prodaj ga i nadoplati za vxr-a ili sta god oces, ali nikako 125 ccm jer ce ti ga bit pun k**ra* za 2 miseca .

--- Kraj citata ---
prije ce mu 50 ccm dosaditi

smedamecka:
nece jer mu je ovo prvi motor u zivotu, prva dva miseca ce ga glancat, samo ce ga gledat, svaki ce dan istrazivat nesto novo, nova iskustva u prometu, itd..... posli ce mu naravno dosadit al onda ce nabacit zx-a i opet ce se probudit ta ljubav pa ce  pocet sa stylingom , itd.. ima milijun opcija jer mu je ovo PRVi motor

runnersp49:
50 ccm to ti je bacanje para,kad se samo sjetim kolko sam para za ulje dao  :sad3: 125 samo toči i vozi  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju