Ostalo > Svijet računala i mobitela
problem s igricama
speedburn2:
evo bas gledao koje preformance trebas imat, i nije neka zahtjevna igrica trebalo bi raditi!! kolko ti je star laptop, jer je moguce da si nabrao koji virus pa ti windowse usporava
vekyyy:
nebi se cudio da je laptop slab.. jer laptop mora bit prikljucen na struju da bi davao ful svoju snagu.. tak ja sam imao za duplo jaci laptop od tvog pa sam u world of warcraftu imao samo 20 fps sta je preslabo.. a laptop mi je dosta jak bio..
speedburn2:
--- Citat: vekyyy - 15 Studeni, 2008, 17:13:53 ---nebi se cudio da je laptop slab.. jer laptop mora bit prikljucen na struju da bi davao ful svoju snagu.. tak ja sam imao za duplo jaci laptop od tvog pa sam u world of warcraftu imao samo 20 fps sta je preslabo.. a laptop mi je dosta jak bio..
--- Kraj citata ---
moze i to bit
gokiSP:
pa nemam ga ni mj dana... bas me zivcira, svaka koju skinem je tako usporena... kad sam u meniu, kad biram auto, stazu i to je normalno, ali kad krenem igrat onda mi ju usporeno... :help:
vekyyy:
da laptop ti je preslab.. pogledaj kakvu sam ja zvijer imao pa je slabo sljakao.. cod2 nije mogao pokrenut.. a laptop je po konfiguraciji dosta jak
TOSHIBA
amd turion 1.90GHz dual core
2gb rama
grafa: hd 2600 256mb
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju