Općenito > Oprema
Koju kacigu izabrati?
Sivi_Sokol:
Kaciga do 2500 kn.
mrcina:
onda ti je nolan super izbor. model 2008 sa dva vizira i flip up tehnikom za 1870kn najjeftinija a kvalitetna kaciga, jedina koja bi ju mogla srušiti sa tog trona je airoh matise koju trenutno nemju u benkoniju a isti stil osim što je kod nosa malo izdignuto pa nemaš isti vidik prema napred ali je zato cijena od nekih 1500kn još uvijek vodi na prvo mjesto kupovine.
stark1:
--- Citat: mrcina - 15 Studeni, 2008, 19:23:50 ---onda ti je nolan super izbor. model 2008 sa dva vizira i flip up tehnikom za 1870kn najjeftinija a kvalitetna kaciga, jedina koja bi ju mogla srušiti sa tog trona je airoh matise koju trenutno nemju u benkoniju a isti stil osim što je kod nosa malo izdignuto pa nemaš isti vidik prema napred ali je zato cijena od nekih 1500kn još uvijek vodi na prvo mjesto kupovine.
--- Kraj citata ---
sto ce mu s flip up tehnikom,po meni bezveze,ima mi frend neku airoh,i bezveze mi je,samo sto je dobro sto stisnes gumb ono izadje pola crnog vizira
jux-zg:
--- Citat: KicHo7 - 15 Studeni, 2008, 18:50:10 ---Nek ti jux predlozi a ja ti nabavim! ;D
--- Kraj citata ---
Evo dobro KiChO kaze..TAKACHI TK110, najbolja kaciga..jos se dogovoris s kichom i dode ti doma.. :icon_biggrin:
mrcina:
pazi kad je jako vruče i sam znaš moraš dignuti vizir ili skinuti kacigu ili ju promijeniti jet kacigom.
ovdje je nešto sasvim drugo.
ako nečeš skinuti kacigu a digneš vizir ostaje ti vizir za sunce a imaš propuh u istoj.
ako ti je još uvijek prevruče digneš prednjicu i u trenu ti se pretvori u jeticu i onda ti stvarno nije vruče a imaš vizir za sunce koji ti je još uvijek aktualan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju