Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2- karburator (dizne)??????
andy:
--- Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 20:51:03 ---Sad kad je hladnije vani počelo se i meni to dešavat... Treba zatvoriti zrak na onaj šerafić (joj kako mi se neda :sad1:) :icon_tongue:
Može bit i ako ti se malo remen rastegne pa da zato ne uhvati odmah :headbang:
--- Kraj citata ---
jbte meni taj šarafić na 4 kruga ak ne i više... pa ide oke, malo dimi dost pri svakom stajanju i radu na leru... isto neda mi se pošarafit na 2 kruga :toothy11:
dhorvat:
--- Citat: andy - 15 Studeni, 2008, 21:23:34 ---
--- Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 20:51:03 ---Sad kad je hladnije vani počelo se i meni to dešavat... Treba zatvoriti zrak na onaj šerafić (joj kako mi se neda :sad1:) :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
jbte meni taj šarafić na 4 kruga ak ne i više... pa ide oke, malo dimi dost pri svakom stajanju i radu na leru... isto neda mi se pošarafit na 2 kruga :toothy11:
--- Kraj citata ---
POTPIS :icon_thumright:
Ima još neko :icon_tongue:
andy:
--- Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 21:33:20 ---POTPIS :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa jel to dobro, mislim zbog mješavine. ::)
dhorvat:
--- Citat: andy - 15 Studeni, 2008, 21:38:25 ---
--- Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 21:33:20 ---POTPIS :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa jel to dobro, mislim zbog mješavine. ::)
--- Kraj citata ---
Ak ti često radi na leru ona se skupi garež na klipu i uz to se i spuš štopa... Al inače niš... Dobro kod gareži na klipu ti je povećanje kompresije i automatski i snage... Tak da - pusti kak je! :laughing9: Šalim se naravno... Zavrni na nekih 1.5-2 kruga... I to bi trebalo bit dobro... Ak nije onda malo vrati :icon_thumright:
cvele60:
--- Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 21:33:20 ---
--- Citat: andy - 15 Studeni, 2008, 21:23:34 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
POTPIS :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nikom se neda kad su na mina sakrili karb od ociju javnosti :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju