Tehnički kutak > Tuning skutera

ubrzanje i sajla

(1/3) > >>

shegy:
evo ovako radi se o minareli (mislim da je vertikal) zapravo yamaha spy original!
ubrzanje ima fantasticno i onda dode do nekih 30-35 i tu stane nece dalje...
dali su to valjčići, koji idu u serijalu??
i da skuter ima 29tkm i mislim da nije nikada otvaran!! nije bas drzano do njega!!

dali sve yamahe imaju onu gas sajlu sto ide u dva djela, jer na doticnom je pukla i trenutno ima neku kao od tomosa..?????

gokiSP:
pa ako je imada sajlu koja se razdvaja u dva dijela znaci da je jedan dio isao u karb a drugi u pumpu ulja. jel ti radi pumpa ulja?

shegy:
ma ne ta sajla ide sa rucke i pravo u karb ali u sredini se spaja neznam zasto ali znam da kad je bila pukla (na drugom takvom) prodavac pita koju cete gornju ili donju (bila je pukla kod rucke) kaze oke onda gornja.. a sad problem je sto ta trgovina u pz vise nepostoji!! pa me zanima da ako je isto na roxu i sl. uzeo bi polovnu od nekoga...
p.s. skuter jos nisam kupio ali predomisljam se!!

jos me zanima ovo gore!!

YamahaSpy:
Gas sajla ide od rucke ispod prve plastike i negdje pri viliciama se vidi taj drugi dio sajle. Omotan je gumom skini elektroniku sa desne strane volana i onda izvadi rucku sa gasom da nije napeto, onda skini tu gumu gdje je sajla na dva dijela podjeljena pa ces vidjet, a sajla ti se dalje nastavlja ispod motora najveca plastika na cijelom skutu inace na njoj pise yamaha.

gokiSP:
ta sajla ti nije skupa, ja sam bio platio 70kn sva tri djela sajli sa razvodnikom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju