Tehnički kutak > Tuning skutera
Radilica: best buy
charnel:
--- Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 21:35:06 ---
--- Citat: charnel - 15 Studeni, 2008, 21:19:27 ---
--- Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 21:16:43 ---
--- Citat: charnel - 15 Studeni, 2008, 12:48:23 ---top plava radilica 800kn autobil
--- Kraj citata ---
Pa kaj je i ona poskupila? Ja ju platio 700 u AutoBilu!
Ja imam neugodno iskustvo s njom tak da ju neću hvalit ali možda sam se na takvu namjerio tak da ju neću ni kudit :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kupio sam je prije manje od godine dana ,meni je ok. po meni super radilica
--- Kraj citata ---
Gle meni je godinu i pol rabila i onda se popigala iz nepoznatih razloga :dontknow: A kod mene ti je godinu i pol malo manje od 10 000 km :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
ja ionako vozim samo ljeti , ali i alfa je ima i sve 5 i znan jos neke sta su trke vozili na njoj i neke sta imaju 30k+ s njom na 10k+ okretaja i sve 5 tako da, mozda si ti naletija na škart ko zna.
dhorvat:
--- Citat: charnel - 15 Studeni, 2008, 21:37:25 ---mozda si ti naletija na škart ko zna.
--- Kraj citata ---
Vrlo vjerojatno... Makar postoji šansa da su ju ovi sfušali dok su ju stavljali unutra u Autobilu... Kad sam im reko kaj se desilo (da je ležaj i semering bio u koso) samo su zašutili :jerk:
To je jedino kaj u ono vrijeme nisam htio sam radit pa sam kod njih prazan blok dofural da mi ubace usput radilicu... Platio 140 kuna montažu :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 21:43:20 ---Vrlo vjerojatno... Makar postoji šansa da su ju ovi sfušali dok su ju stavljali unutra u Autobilu... Kad sam im reko kaj se desilo (da je ležaj i semering bio u koso) samo su zašutili :jerk:
--- Kraj citata ---
I zbog nepravilne montaze ne valja radilica?
vladans:
Imam priliku da povoljno uzmem novu CRANKSHAFT MOTOFORCE EVOLUTION.
Da li vredi kupovati?
Kontam da je o.k. posto im je to najbolji model.
Inace radilicu sam drzao u ruci i izrada deluje super.
Dirk23:
A gle, da je dobra vec bis negdje cuo, kod nas, neznam ko to ima, makar, da se mene pita, rađe bi piaggio uzeo nego nju, ljepo uzmi nesto od onoga sta ti se reklo, i bit ce sve ok!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju